Ρίο 2016: Φήμες ότι Ολυμπιονίκης βρέθηκε σε ανταλλαγή πυροβολισμών
Διεθνή μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι ο χρυσός Ολυμπιονίκης της κολύμβησης Ράιαν Λόχτε (Ryan Lochte), έζησε εφιαλτικές στιγμές, όταν βρέθηκε μάρτυρας σε ανταλλαγή πυροβολισμών.
Ο πρωταθλητής σύμφωνα με δημοσιεύματα ήταν καλεσμένος σε πάρτι ενός βραζιλιάνου συναθλητή του, όπου και πήγε μαζί με τρεις φίλους του. Εκεί, βρέθηκε μπροστά σε πυρά που άνοιξαν άγνωστοι.
Ο Ολυμπιονίκης είναι καλά στην υγεία του, ενώ σε επικοινωνία που είχε με τη μητέρα του, όπως αναφέρει το Fox Sport, είπε ότι έζησε «τρομαχτικές στιγμές». Για την ασφάλεια του, επέστρεψε στο Ολυμπιακό χωριό όσο γίνονται έρευνες για το περιστατικό.
Ωστόσο, ο ίδιος ο αθλητής και η επιτροπή της Ολυμπιακής Ένωσης διέψευσαν το περιστατικό στο Associated Press λίγη ώρα αργότερα.
«Τέλος εποχής για το Ουέστμινστερ»: Ανεξαρτησία από τη Βρετανία ζητούν Σκωτία, Ουαλία, Β. Ιρλανδία
21:27
Ακατάλληλοι για τον γερμανικό στρατό κρίνονται ένας στους τρεις εθελοντές - Τα κριτήρια
21:16
«Ναι» από Ζελένσκι στον τερματισμό επιθέσεων αρκεί να τις σταματήσει και η Ρωσία
21:06
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε παιδί που δέχτηκε επίθεση από άγριο ζώο στη Χαλκιδική
20:54