Ρίο 2016: Κατέρρευσε η Βλαχάκη στον τερματισμό του Μαραθωνίου (video)
Εμφανώς εξαντλημένη από την υπερπροσπάθεια που κατέβαλλε για να τερματίσει στον Μαραθώνιο γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, η Παναγιώτα Βλαχάκη κατέρρευσε μόλις πέρασε την γραμμή του τερματισμού.
Μόλις ολοκλήρωσε τον αγώνα της, η νεαρή αθλήτρια λιποθύμησε και αμέσως το ιατρικό τιμ που βρισκόταν στο σημείο έσπευσε να της παράσχει τις πρώτες βοήθειες.
Για την ιστορία, η Ελληνίδα δρομέας τερμάτισε σε 2:59:12, καταλαμβάνοντας την 118η θέση στον Μαραθώνιο του Ρίο, όπου συμμετείχαν ακόμη δύο Ελληνίδες η Ράνια Ρεμπούλη που τερμάτισε 88η, και η Σοφία Ρήγα 103η.

Πηγή: REUTERS/David Gray

Πηγή: REUTERS/David Gray
Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Κενυάτισσα Τζεμίμα Σούμγκονγκ, τερματίζοντας σε 2.24.04, ενώ δεύτερη τερμάτισε η Γιούνις Τζεπκιρούι-Κίργουα από το Μπαχρέιν με 2:24:13 και τρίτη η Μάρα Ντιμπάμπα από την Αιθιοπία με 2.24.30.
ΗΠΑ: Απαγόρευση της κυκλοφορίας στη Νέα Υόρκη, εν αναμονή σφοδρής χιονόπτωσης
23:20
Σέρφερ έχασε τη ζωή του ύστερα από επίθεση καρχαρία στη Νέα Καληδονία
23:14
Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στο πρώην στρατόπεδο Κόδρα (vids)
23:06
Διαπραγματεύσεις μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν με το όπλο στο τραπέζι - Ο Τραμπ... ξαναθυμάται τους διαδηλωτές
22:54