Ακόμα μία νίκη για τον Τεντόγλου πριν από τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι
Στην τελευταία του αγωνιστική υποχρέωση πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, ο Μίλτος Τεντόγλου πρώτευσε στο μίτινγκ «Ίστβαν Γκιουλάι» της Ουγγαρίας με άλμα στα 8,23 μ. (-0,6).
Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι επικεντρώνεται πλέον στο κορυφαίο αθλητικό ραντεβού του πλανήτη, εκεί όπου θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Ο Τεντόγλου εκκίνησε με μη ολοκληρωμένο άλμα, πέτυχε 7,65μ. στη δεύτερη προσπάθεια και 8,18μ. στην τρίτη. Στο τέταρτο άλμα σημείωσε 8,23μ. (-0,6), έκανε 8,03μ. στο πέμπτο, ενώ δεν εκτέλεσε το έκτο του άλμα.
Τη δεύτερη θέση κατέκτησε ο «ασημένιος» πρωταθλητής Ευρώπης, Ματία Φουρλάνι, με 8,08μ. και την τρίτη ο Ανβάρ Ανβάροβ με 8,02 μέτρα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΠΟΡ
«Πέταξε» με άλμα στα 8.42μ. ο Τεντόγλου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα
ΚΟΣΜΟΣ
Η στιγμή που το πλήρωμα του Artemis II ξεπερνά το ρεκόρ της μεγαλύτερης απόστασης από τη Γη (vid)
21:34
ΕΛΛΑΔΑ
Επίσκεψη αρχηγού ΓΕΑ στην 55η Σμηναρχία Μάχης στην Κύπρο
21:28
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σε συζήτηση για την οδική ασφάλεια θα συμμετάσχει αύριο ο πρωθυπουργός
21:19
ΚΟΣΜΟΣ
LIVEBLOG ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Live η συνέντευξη Τραμπ για Ιράν: «Μπορεί να τους τσακίσουμε μέσα σε μια νύχτα, ακόμη και αύριο»
21:10
ΕΛΛΑΔΑ