ΣΠΟΡ

Ρίο 2016: αποσύρθηκε από τους Αγώνες η Νικόλ Κυριακοπούλου

Ρίο 2016: αποσύρθηκε από τους Αγώνες η Νικόλ Κυριακοπούλου
Reuters / Michael Kooren

Χωρίς την Νικόλ Κυριακοπούλου θα διεξαχθούν τα προκριματικά του επί κοντώ στον στίβο, καθώς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό της που την βασανίζει μετά από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Η Κυριακοπούλου είχε κατακτήσεις στις αρχές Ιουλίου την 4η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αλλά λίγες ημέρες αργότερα είχε νιώσει ενοχλήσεις και είχε αποσυρθεί από το Diamond League στο Μονακό.

Είχε διαγνωστεί οστικό οίδημα σκαφοειδούς οστού άκρου ποδός και ξεκίνησε εντατική θεραπεία, ακόμη και στο Ρίο καθημερινά, ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί. Η ίδια όμως γνωστοποίησε ότι δεν τα κατάφερε και ότι αποσύρεται από τους Αγώνες.

kyriakopoulou


(Πηγή: FACEBOOK)

Έτσι αύριο το μεσημέρι στα προκριματικά θα πηδήξει μόνον η Κατερίνα Στεφανίδη, που λογικά δεν θα χει πρόβλημα να περάσει το όριο στα 4.60 και να διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο στον τελικό.

Αναβλήθηκαν τα 470 στην ιστιοπλοΐα

Οι άνεμοι (από την πλήρη άπνοια στα πολλά μποφόρ μέσα σε λίγα λεπτά) δεν επέτρεψαν να ολοκληρωθεί η διαδικασία στα 470 (3 ιστιοδρομίες) και οι Μάντης-Καγιαλής θα πρέπει να περιμένουν τον επανορισμό τους (πιθανότατα αύριο Τρίτη) ώστε να διατηρήθούν στην 3άδα και να μπουν στην κούρσα μεταλλίου με πιθανότητες για βάθρο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ