Ρίο 2016: μένει Βραζιλία ο Λευτέρης Πετρούνιας για το Ολυμπιακό γκαλά
Αλλαγή στα πλάνα του Λευτέρη Πετρούνια και στην ημερομηνία της επιστροφής του στην Ελλάδα καθώς κλήθηκε και θα πάρει μέρος στο Ολυμπιακό γκαλά της γυμανστικής, που διεξάγεται αύριο το απόγευμα.
Είναι ουσιαστικά ένας αγώνας επίδειξης στον οποίο συμμετέχουν όλοι οι κορυφαίοι του αγωνίσματος και Ολυμπιονίκες, που παρουσιάζουν το πρόγραμμα τους σε δύο σκέλη (17:00 - 18:30 και 21:00 - 22:30 ώρα Ελλάδας) δίχως την παρουσία βέβαια κριτών και άγχους και απολαμβάνοντας μόνο το χειροκρότημα του κόσμου, που παρακολουθεί την εκδήλωση.
Η ελληνική ομάδα καταβάλλει προσπάθειες, έτσι ώστε να αλλάξει τα εισιτήρια επιστροφής του Πετρούνια στην Αθήνα, αφού η αναχώρησή του από το Ρίο ήταν προγραμματισμένη για αύριο το μεσημέρι (Τετάρτη 17/08) και βάσει αυτού του πλάνου θα έφτανε στο «Ελ. Βενιζέλος» το πρωί της Πέμπτης (18/08).
Η πρόσκληση όμως είναι άκρως τιμητική και ο "αρχοντας των κρίκων" δεν θα μπορούσε να λείψει από την γιορτή της γυμναστικής. Λίγες ώρες παραπάνω υπομονή λοιπόν για όλους τους Έλληνες και την υποδοχή, που οφείλουμε να του επιφυλάξουμε.
Φωτιά στη «Φωλιά του Αετού» του Χίτλερ: Μία σύλληψη υπόπτου - Οδηγήθηκε σε ψυχιατρείο
23:58
Τα «Τέμπη» της Σερβίας βαρόμετρο για τις εκλογές- Το κίνημα που έγινε κόμμα και απειλεί τον Βούτσιτς
23:46
Κύμα διαδηλώσεων στην Ευρώπη: Τραυματίες σε Αλβανία και Ιταλία, «πνίγηκε» στα χημικά η Γαλλία
23:34
Χειροπέδες σε δύο άνδρες και μια γυναίκα για διακίνηση ναρκωτικών μέσω ταχυδρομείου
23:23