Παρίσι 2024: Η ΕΟΕ αγόρασε κλιματιστικά για τα δωμάτια των ελλήνων αθλητών στο Ολυμπιακό χωριό
Σε όλα τα δωμάτια των αθλητών της ελληνικής αποστολής στο Ολυμπιακό Χωριό του Παρισιού θα υπάρχουν κλιματιστικά, αποφάσισε η ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ).
Έπειτα από την απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής «Παρίσι 2024» να μην υπάρχει κλιματισμός στο Ολυμπιακό Χωριό, «η αγορά κρίθηκε αναγκαία και επιβεβλημένη προκειμένου να εξασφαλιστούν για τα μέλη της ελληνικής αποστολής οι καλύτερες δυνατές συνθήκες διαβίωσης», αναφέρεται.
Η δαπάνη θα καλυφθεί από την ΕΟΕ και αφορά σε φορητά κλιματιστικά, νέας τεχνολογίας με χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και φιλικά προς το περιβάλλον, ενώ η μεταφορά τους στη Γαλλία αποτελεί χορηγία της εταιρίας GO Shipping που είναι υποστηρικτής της ΕΟΕ.
Μετά την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων, τα κλιματιστικά θα μεταφερθούν πίσω στην Ελλάδα και θα γίνουν δωρεά στο προπονητικό κέντρο κωπηλασίας στο Σχοινιά προκειμένου να εγκατασταθούν στους ξενώνες.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Παρίσι 2024: Στα χέρια της Ντρισμπιώτη η ελληνική σημαία
Παρίσι 2024: Το Ολυμπιακό Χωριό άνοιξε επίσημα τις πόρτες του
SPONSORED
Εξηγήσεις για το πλοίο που δέχθηκε επίθεση ζητά η Νότια Κορέα από το Ιράν
15:01
Πολάκης για τα περί μη συμμετοχής του στην Π.Γ ΣΥΡΙΖΑ: Φληναφήματα και χωρίς βάση όσα λέγονται
14:49
«Πράσινος πλανήτης, φωτεινό αύριο»: Το ΕΠΑΛ Τυρνάβου «πρασίνισε» την πόλη με 57 ελαιόδεντρα
14:38
Γαλάτσι: Υπό την επήρεια αλκοόλ οδηγός τράκαρε τρία οχήματα - Συνελήφθη
14:27