ΣΠΟΡ

Σκληρή ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού

Σκληρή ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού
Olympiacos.org (ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

Με την κόντρα ΕΠΟ-Κοντονή στο "κόκκινο", την εκπεφρασμένη πρόθεση των ΠΑΕ ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να μην κατεβούν στο πρωτάθλημα και την φημολογία των τελευταίων ωρών για αναβολή του πρωταθλήματος από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, ήταν η σειρά του Ολυμπιακού για μια σκληρή ανακοίνωση εναντίον του.

Με τίτλο, "Ο Κοντονής και οι υποβολείς του κάνουν το ποδόσφαιρο τσίρκο", η ερυθρόλευκη ΠΑΕ επιτίθεται στον Υφυπουργό Αθλητισμού και προειδοποιεί ότι αν το πρωτάθλημα δεν ξεκινήσει, θα κινηθεί νομικά για να διασφαλίσει τα συμφέροντά του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Η παράσταση του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή συνεχίζεται και για μια ακόμα φορά το θύμα των ακατανόητων και αντιφατικών αποφάσεων του είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Καμιά σοβαρή ομάδα και κανένας σοβαρός άνθρωπος του ποδοσφαίρου, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό δεν θα θέλει να έχει σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο και όλα τα τραγελαφικά που συμβαίνουν σε αυτό.

Στο τέλος της προηγούμενης περιόδου το ποδόσφαιρο γελοιοποιήθηκε πλήρως και ο Σύλλογός μας ήταν ο πλέον ζημιωμένος απο τις απαράδεκτες αναβολές του τελικού του Κυπέλλου, που μας ανάγκασαν σε απραξία ενός μήνα.

Τώρα και πάλι ο κύριος Κοντονής είναι αποφασισμένος, για μια ακόμα φορά, να τινάξει στον αέρα το πρωτάθλημα της Super League αλλά και την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όμως ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πληρώνει ακριβά το ποδόσφαιρο και προφανώς δε θέλει και δε μπορεί να συνεχίσει να συμμετέχει στο τσίρκο του κ. Κοντονή και των υποβολέων του, αλλά σε ένα κανονικό πρωτάθλημα ευρωπαϊκής χώρας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ξεκαθαρίζει προς πάσα κατεύθυνση ότι σε περίπτωση που δεν αρχίσει το πρωτάθλημα όπως αυτό προγραμματίστηκε από τις αρμόδιες αρχές θα κινηθεί νομικα ώστε να προστατεύσει τα συμφέροντα του Συλλόγου.

Αύριο κρίνεται η τύχη της πρεμιέρας

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι στις τάξεις του Υπουργείου υπάρχει η σκέψη για την αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος και πιθανότατα και της 2η αγωνιστικής, καθώς η ΕΠΟ δεν κάνει πίσω σε όσα θεωρεί ο Υφυπουργός Αθλητισμού, ότι παραβιάζουν την συμφωνία, που έγινε στις αρχές του καλοκαιριού.

Την Πέμπτη αναμένεται η ΚΕΔ να ορίσει τους διαιτητές για την πρώτη αγωνιστική, που ξεκινά αυτό το Σάββατο και μένει να δούμε εάν θα επιβεβαιωθούν οι "διαρροές" για απόφαση του κυρίου Κοντονή να ματαιώσει το πρωτάθλημα, αλλά και το τι θα πράξει πλέον και η FIFA (που ενημερώνεται για όλες τις εξελίξεις).

Ένα βήμα πριν την αναβολή του πρωταθλήματος από την κόντρα Κοντονή-ΕΠΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ