Ρίο 2016: η ΚΟΕ ζητά να ονομαστεί Σπύρος Γιαννιώτης το κολυμβητήριο στο ΟΑΚΑ
Με δημόσια επιστολή της, η Κολυμβητική Ομοσπονδία ζητά από τον Υφυπουργό Αθλητισμού την μετονομασία του κλειστού κολυμβητηρίου του ΟΑΚΑ σε "Σπύρος Γιαννιώτης".
Η επιστολή δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, που ζητά από τον Υφυπουργό να κάνει ότι και στην περίπτωση του κλειστού του μπάσκετ με το Νίκο Γκάλη, ώστε να αποδοθεί η ύψιστη τιμή στον Ασημένιο Ολυμπιονίκη του Ρίο.
Η επιστολή της ΚΟΕ
"Κύριε υπουργέ,
Η ΚΟΕ σας προτείνει, ως ύψιστη τιμή στον μεγαλύτερο Έλληνα κολυμβητή όλων των εποχών και Ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη, να δώσετε στο κολυμβητήριο του Ολυμπιακού κέντρου της Αθήνας την επωνυμία «Σπύρος Γιαννιώτης», όπως ακριβώς πράξατε στην περίπτωση άλλου μεγάλου αθλητή της καλαθοσφαίρισης.
Η πρόταση και η θέση αυτή εκφράζει το ύψιστο ενδιαφέρον στον διαχρονικά διακεκριμένο πρωταθλητή της κολύμβησης από την οικεία ομοσπονδία του.
Από την ΚΟΕ"
Διαβάστε ακόμη
Stoiximan.gr: “Κερδισμένη” η επιλογή κατάκτησης χρυσού για Γιαννιώτη!
Ρίο 2016: Σπύρος Γιαννιώτης, άρχοντας και στη θάλασσα και στη στεριά
Θύελλα αντιδράσεων από την αντιπολίτευση για τις συντάξεις χηρείας: «Η κυβέρνηση δίνει ψίχουλα»
17:48
Συναγερμός για φωτιά στο Νεοχώρι Πρέβεζας - Ήχησε το 112 για ετοιμότητα
17:39
Φωτιά στην Κάτω Δαμάστα Φθιώτιδας - Σηκώθηκαν δύο αεροσκάφη
17:35
Ροδόπη: Γνωστός στις Αρχές ο 53χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του - Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
17:34