Ρίο 2016: η ΚΟΕ ζητά να ονομαστεί Σπύρος Γιαννιώτης το κολυμβητήριο στο ΟΑΚΑ
Με δημόσια επιστολή της, η Κολυμβητική Ομοσπονδία ζητά από τον Υφυπουργό Αθλητισμού την μετονομασία του κλειστού κολυμβητηρίου του ΟΑΚΑ σε "Σπύρος Γιαννιώτης".
Η επιστολή δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, που ζητά από τον Υφυπουργό να κάνει ότι και στην περίπτωση του κλειστού του μπάσκετ με το Νίκο Γκάλη, ώστε να αποδοθεί η ύψιστη τιμή στον Ασημένιο Ολυμπιονίκη του Ρίο.
Η επιστολή της ΚΟΕ
"Κύριε υπουργέ,
Η ΚΟΕ σας προτείνει, ως ύψιστη τιμή στον μεγαλύτερο Έλληνα κολυμβητή όλων των εποχών και Ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη, να δώσετε στο κολυμβητήριο του Ολυμπιακού κέντρου της Αθήνας την επωνυμία «Σπύρος Γιαννιώτης», όπως ακριβώς πράξατε στην περίπτωση άλλου μεγάλου αθλητή της καλαθοσφαίρισης.
Η πρόταση και η θέση αυτή εκφράζει το ύψιστο ενδιαφέρον στον διαχρονικά διακεκριμένο πρωταθλητή της κολύμβησης από την οικεία ομοσπονδία του.
Από την ΚΟΕ"
Διαβάστε ακόμη
Stoiximan.gr: “Κερδισμένη” η επιλογή κατάκτησης χρυσού για Γιαννιώτη!
Ρίο 2016: Σπύρος Γιαννιώτης, άρχοντας και στη θάλασσα και στη στεριά
SPONSORED
Συνέδριο ΝΔ: Με ομιλία Μητσοτάκη ολοκληρώνονται σήμερα οι εργασίες - Ψηφίζεται νέα Πολιτική Επιτροπή
09:39
Μουσική, mixology και longevity στο επίκεντρο των καλύτερων resort experiences για τη σεζόν
09:30
Αγ. Ανάργυροι: Στο νοσοκομείο τα τρία παιδιά που ζούσαν σε τρώγλη - «Δεν προέκυψε κακοποίηση»
09:20
Eurovision 2026: Πώς ψήφισαν επιτροπές και κοινό το «Ferto» του Akyla
09:10