Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Εκτός τελικού στα 400μ. μικτή ατομική ο Παπαστάμος
Ο Απόστολος Παπαστάμος
INTIME SPORTSΑν και έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο 200άρι, ο Απόστολος Παπαστάμος προδόθηκε από τις δυνάμεις του και δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τελικό των 400μ. μικτή ατομική, στους Ολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024.
Ο Ελληνας κολυμβητής ήταν τρίτος στα μισά της 1ης προκριματικής σειράς, όμως στη συνέχεια έχασε έδαφος και τερμάτισε όγδοος με 4:15.32, μένοντας 15ος στο σύνολο. Η πρόκριση ήταν θεωρητικά μέσα στις δυνατότητές του, αν και ήταν δύσκολο να κάνει σε πρωινή κούρσα χρόνο ανάλογο με το πανελλήνιο ρεκόρ (4:10.83) που πέτυχε τον περασμένο μήνα στο Βελιγράδι.
Ο Γάλλος Λεόν Μαρσάν, που είναι το ακλόνητο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο, ήταν ο ταχύτερος των προκριματικών με 4:08.30, ακολουθούμενος από τον Βρετανό Μαξ Λίτσφιλντ (4:09.51) και τον Ιάπωνα Νταϊγια Σέτο (4:10.92). Να σημειωθεί ότι έμεινε εκτός τελικού ο Ολυμπιονίκης του Τόκιο, ο Αμερικανός Τσέις Κάλιζ, που περιορίστηκε στην 11η θέση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ολυμπιακοί Αγώνες: Μπούρμπου και Αναστασιάδου πήραν εισιτήριο για τους ημιτελικούς της δικώπου
Ολυμπιακοί Αγώνες: Σε ποια αγωνίσματα θα δούμε σήμερα Έλληνες - Το πρόγραμμα της δεύτερης μέρας
Κοινό συμβόλαιο 52 εκατ. λιρών για νέο σύστημα πυροβολικού υπέγραψαν Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία
23:57
Κορυφαία πολίστρια του κόσμου για το 2025 η Φωτεινή Τριχά
23:54
«ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ» ΕΙΠΕ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ: Liveblog: Συμφωνήσαμε στο 95% του σχεδίου των 20 σημείων είπαν Τραμπ και Ζελένσκι
23:50
Σύλληψη στη Σάμο, 49χρονου κατηγορούμενου για 27 απάτες
23:41