Formula 1: Ανατροπή στο βελγικό Γκραν Πρι - Νικητής ο Χάμιλτον, τι έγινε με τον Ράσελ
Ο Λιούις Χάμιλτον νικητής του Βελγικού Γκραν Πρι
EPA/ AΠΕ - ΜΠΕΟ Τζορτζ Ράσελ αποκλείστηκε από το Βελγικό Γκραν Πρι της Formula 1 επειδή το μονοθέσιό του ήταν ελλιποβαρές, χρίζοντας τον ομόσταβλό του Λιούις Χάμιλτον, νικητή.
Αυτός είναι ο πρώτος αποκλεισμός από το Γκραν Πρι των ΗΠΑ το 2023, όταν ο Τσαρλς Λεκλέρκ και ο Χάμιλτον αποκλείστηκαν επειδή ένα σημείο των πέλματος των αντιολισθητικών πλακών και στα δύο μονοθέσια ήταν πολύ λεπτό.
Το αυτοκίνητο του Ράσελ βρέθηκε τελικά να έχει 1,5 κιλό (3,3 κιλά) λιγότερο βάρος, το οποίο δεν είναι μικρό ποσό. Ο Τζο Μπάουερ, ο τεχνικός εκπρόσωπος της FIA Formula One έγραψε: «Η βαθμονόμηση της εξωτερικής και της εσωτερικής ζυγαριάς επιβεβαιώθηκε και μαρτυρήθηκε από τον διαγωνιζόμενο».
SPONSORED
ΕΛΛΑΔΑ
Ληστεία στην Κάτω Τιθορέα: Η στιγμή που οι δράστες... ψύχραιμοι μαζεύουν τα λεφτά από τον δρόμο
13:35
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πόθεν έσχες Αλέξη Τσίπρα: Το εισόδημά και οι οφειλές - Τα ακίνητα και η μηχανή
13:33
ΔΙΕΘΝΗ
La Repubblica: H Ιταλία ξεπερνά την Ελλάδα στο δημόσιο χρέος - Γίνεται ο αδύναμος κρίκος της Ευρώπης
13:22
ΕΛΛΑΔΑ
Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και συνέργεια στους συλληφθέντες
13:21
ΚΟΣΜΟΣ