Ολυμπιακοί Αγώνες: Χρυσή και στο σύνθετο ατομικό της Ενόργανης η Αμερικανίδα Σιμόν Μπάιλς
H Σιμόν Μπάιλς πανηγυρίζει το χρυσό μετάλλιο μαζί με την χάλκινη συναθλήτριά της Σουνίσα Λι
AP Photo/Natacha PisarenkoΠρωταγωνίστρια και στο σύνθετο ατομικό της ενόργανης αναδείχθηκε η Αμερικανίδα Σιμόν Μπάιλς καθώς κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
Τη δεύτερη θέση κατέκτησε η Ρεμπέκα Αντράδε και την τρίτη πάλι η Αμερικανίδα Σουνίσα Λί.
Μάλιστα η Βραζιλιάνα αθλήτρια πανηγύρισε έξαλλα το μετάλλιο της.
Για τη Μπάιλς αυτό ήταν το ένατο Ολυμπιακό μετάλλιό της στους Αγώνες που διεξάγονται στο Παρίσι, και έτσι έγινε η πιο πολυβραβευμενη γυμνάστρια στην ιστορία των Ολυμπιακών.
Αυτό το χρυσό ήταν το έκτο της Μπάιλς στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Έχει επίσης ένα ασημένιο και δύο χάλκινα μετάλλια.
Η Αμερικανίδα γυμνάστρια έδειξε ότι επέστρεψε δυναμικά, καθώς αναγκάστηκε να αποσυρθεί από το ίδιο αγώνισμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ολυμπιακοί Αγώνες: Χρυσό στο ομαδικό της ενόργανης για τις ΗΠΑ - Ο ρόλος της Σιμόν Μπάιλς
ΔΕΗ: Σταθερή η τιμή της κιλοβατώρας στο πράσινο τιμολόγιο τον Ιανουάριο - Έκπτωση 11%
13:13
Ο νεαρός με το φεντόρα και ο... κλεπτομανής γάτος: Ιστορίες που μας έκαναν να χαμογελάσουμε το 2025 (pics&vids)
13:08
Κουτσούμπας: Οι λαοί έχουν τη δύναμη να γίνουν οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων
13:05
Βασίλισσα Καμίλα: Αποκάλυψε για πρώτη φορά την επίθεση που δέχτηκε έφηβη σε τρένο
12:59