ΣΠΟΡ

Europa League: άνετη νίκη του ΠΑΟΚ 3-0 στην Τιφλίδα, αγκαλιάζει την παρουσία στους ομίλους

Europa League: άνετη νίκη του ΠΑΟΚ 3-0 στην Τιφλίδα, αγκαλιάζει την παρουσία στους ομίλους
EUROKINISSI / MOTION TEAM / ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ

Με πειστική εμφάνιση στο β μέρος και κυρίως χαρακτήρα, ο ΠΑΟΚ πέρασε με το εμφατικό 3-0 από την έδρα της Ντιναμό Τιφλίδας και "κλείδωσε" ουσιαστικά από σήμερα την παρουσία του στην κλήρωση της Παρασκευής 26/8 για τους ομίλους του Europa League.

Στο πρώτο 45λεπτο ο ΠΑΟΚ δεν ήταν τόσο καλός και συγκεντρωμένος στο ανασταλτικό του κομμάτι και δέχθηκε αρκετές φάσεις στην εστία του Γλύκου (με κακά πάντως τελειώματα των Γεωργιανών). Βρήκε πάντως το γκολ από κόρνερ, με τον Μάτος να πετάγεται στο πρώτο δοκάρι και να σκοράρει με κεφαλιά στο 20.

2575545


(Το γκολ του Μάτος - EUROKINISSI / MOTION TEAM / ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)

Στο β μέρος ο Δικέφαλος βελτίωσε πολύ την άμυνα του και με 2ο κόρνερ και γύρισμα του Τζαβέλλα ήρθε ο Κρέσπο να σημειώσει στο 71 το 0-2.

Ο Ίβιτς δεν αρκέστηκε σε αυτό το σκορ και θέλησε να τελειώσει από σήμερα την πρόκριση στους ομίλους του Europa League ρίχνοντας στην μάχη τους Μπίσεσβαρ και Περέιρα. Ο συνδυασμός των δύο και η κεφαλιά ψαράκι του Αργεντινού διαμόρφωσαν το τελικό 0-3.

2575517


(Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM / ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)

Ο Δικέφαλος είναι ουσιαστικά στους ομίλους και η ρεβάνς την ερχόμενη Πέμπτη στις 21.00 θα έχει χαρακτήρα γιορτής.

Η 11άδα του ΠΑΟΚ (4-2-3-1): Γλύκος / Μάτος, Κρέσπο, Τζαβέλλας, Λέοβατς / Χαρίσης (46 Κάνιας), Τσίμιροτ / Κάμπος (81 Περέιρα), Ροντρίγκεζ, Σακόφ (68 Μπίσεσβαρ) /Αθανασιάδης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ