Ολυμπιακοί Αγώνες: Στα ημιτελικά των 200μ. Εμμανουηλίδου
Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου
INTIME SPORTSΜετά από μια κούρσα «θρίλερ» η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου πέρασε στα ημιτελικά των 200μ. των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024.
Η Ελληνίδα σπρίντερ πέρασε ως 3η τη γραμμή του φίνις, σε 22.99 στην 1η επαναληπτική σειρά και περίμενε τα αποτελέσματα των άλλων επαναληπτικών σειρών, με την ελπίδα πρόκρισης.
Αφού πέρασε την γραμμή του τερματισμού έπεσε και ξέσπασε σε κλάματα, περιμένοντας με αγωνία τις επόμενες σειρές να ολοκληρωθούν, ώστε να διαπιστώσει αν θα έχει μία θέση στον ημιτελικό. Να σημειωθεί ότι, στον ημιτελικό προκρίνονταν οι πρώτες από κάθε μία από τις τέσσερις σειρές και οι δύο γρηγορότεροι χρόνοι.
Τελικά ο χρόνος που κατέγραψε ήταν αρκετός για να της χαρίσει ένα «εισιτήριο» στα ημιτελικά μαζί με την Κύπρια συναθλήτριά της Ολίβια Φωτοπούλου.
Η Ελληνίδα είναι μία από τις 24 που θα διεκδικήσουν την πρόκριση στον τελικό απόψε στις 21:45.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ολυμπιακοί Αγώνες: Με το «δεξί» στο ντεμπούτο της η Αδαμοπούλου
Ολυμπιακοί Αγώνες: Προκρίθηκε στον τελικό του επί κοντώ η σπουδαία Στεφανίδη
Τροχαίο ατύχημα στην Αθηνών - Λαμίας: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μπάρες και λεωφορείο
20:57
Τραγωδία στο Περού: Δέκα φοιτητές νεκροί από φωτιά σε εστιατόριο - Έκαναν πάρτι γενεθλίων (pic)
20:48
Κακοκαιρία Byron: Οι 260 τόνοι νερού ανά στρέμμα και οι περιοχές που απειλούνται τις επόμενες ώρες
20:39
Σρι Λάνκα: Περισσότερους από 600 νεκρούς άφησε πίσω του ο κυκλώνας Ντίτβα (pics)
20:30