Ολυμπιακοί Αγώνες: Στα ρεπεσάζ ο Κουρουγκλίεφ θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο στην πάλη
Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ σε στιγμιότυπο από αγώνα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες
EUROKINISSI / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣΈνα ακόμα μετάλλιο θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει η Ελλάδα. Συγκεκριμένα, ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ θα παλέψει για την Ελλάδα στα ρεπεσάζ των 86 κιλών της ελευθέρας πάλης.
Ο Ιρανός Χασάν Γιαζντανιχαράτι, ο οποίος απέκλεισε τον Νταουρέν Κουρουγκλίεφ στα προημιτελικά της κατηγορίας των 86 κιλών ελευθέρας στο Ολυμπιακό τουρνουά πάλης ανδρών, νίκησε στα ημιτελικά τον Μάιλς Ναζέμ Αμινέ από το Σαν Μαρίνο με 7-1, προκρίθηκε στον τελικό και «τράβηξε» μαζί του στα ρεπεσάζ για το χάλκινο μετάλλιο τον Έλληνα πρωταθλητή.
Ο Γιαζντανιχαράτι θα αντιμετωπίσει στον τελικό του χρυσού μεταλλίου τον Βούλγαρο, Μαγκομέντ Ραμαζάνοφ, ενώ ο Κουρουγκλίεφ θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο μέσα από δύο αγώνες στο ρεπεσάζ το πρωί της Παρασκευής (9/8).
Ο Έλληνας πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει στην πρώτη σειρά των ρεπεσάζ που ξεκινούν στις 12:00 τον Αυστραλό Τζέιντεν Αλεξάντερ Λόρενς (2ος αγώνας) κι αν προκριθεί, θα διεκδικήσει ένα χάλκινο μετάλλιο απέναντι στον Αμινέ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ολυμπιακοί Αγώνες: Αποκλείστηκε ο Κουρουγκλίεφ από τον τελικό της πάλης - Ελπίζει για χάλκινο
SPONSORED
Eurovision 2026: Η πρώτη δήλωση Ακύλα - «Έδωσα το 100% του εαυτού μου, αλλά πάλι... κουβά»
07:15
Το παρασκήνιο της ρήξης στον ΣΥΡΙΖΑ - Βγήκαν «μαχαίρια» με φόντο το κόμμα Τσίπρα
07:05
Καιρός: Γενικά αίθριος με συννεφιά και τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά της χώρας
07:00
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (17 Μαΐου)
06:30