Ολυμπιακοί Αγώνες: Στα ρεπεσάζ ο Κουρουγκλίεφ θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο στην πάλη
Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ σε στιγμιότυπο από αγώνα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες
EUROKINISSI / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣΈνα ακόμα μετάλλιο θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει η Ελλάδα. Συγκεκριμένα, ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ θα παλέψει για την Ελλάδα στα ρεπεσάζ των 86 κιλών της ελευθέρας πάλης.
Ο Ιρανός Χασάν Γιαζντανιχαράτι, ο οποίος απέκλεισε τον Νταουρέν Κουρουγκλίεφ στα προημιτελικά της κατηγορίας των 86 κιλών ελευθέρας στο Ολυμπιακό τουρνουά πάλης ανδρών, νίκησε στα ημιτελικά τον Μάιλς Ναζέμ Αμινέ από το Σαν Μαρίνο με 7-1, προκρίθηκε στον τελικό και «τράβηξε» μαζί του στα ρεπεσάζ για το χάλκινο μετάλλιο τον Έλληνα πρωταθλητή.
Ο Γιαζντανιχαράτι θα αντιμετωπίσει στον τελικό του χρυσού μεταλλίου τον Βούλγαρο, Μαγκομέντ Ραμαζάνοφ, ενώ ο Κουρουγκλίεφ θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο μέσα από δύο αγώνες στο ρεπεσάζ το πρωί της Παρασκευής (9/8).
Ο Έλληνας πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει στην πρώτη σειρά των ρεπεσάζ που ξεκινούν στις 12:00 τον Αυστραλό Τζέιντεν Αλεξάντερ Λόρενς (2ος αγώνας) κι αν προκριθεί, θα διεκδικήσει ένα χάλκινο μετάλλιο απέναντι στον Αμινέ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ολυμπιακοί Αγώνες: Αποκλείστηκε ο Κουρουγκλίεφ από τον τελικό της πάλης - Ελπίζει για χάλκινο
Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΧΙΟ ΚΑΙ Η NAVTEX: «Τρικυμία» στον δρόμο για την Άγκυρα: Χαμηλά ο πήχης για το τετ α τετ Μητσοτάκη με Ερντογάν - Οι ΝΟΤΑΜ και οι ΗΠΑ
07:25
Κακοκαιρία: Ανεμοστρόβιλος στην Κέρκυρα, πλημμύρες στην Κεφαλονιά - Σήμερα η πιο βροχερή μέρα, στο «μάτι» η Αττική
07:15
Αλλαγή στο σκηνικό του καιρού με καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους - Στους 19 βαθμούς η θερμοκρασία
07:00
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (05 Φεβρουαρίου)
06:30