Ολυμπιακοί Αγώνες: Στα ρεπεσάζ ο Κουρουγκλίεφ θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο στην πάλη
Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ σε στιγμιότυπο από αγώνα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες
EUROKINISSI / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣΈνα ακόμα μετάλλιο θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει η Ελλάδα. Συγκεκριμένα, ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ θα παλέψει για την Ελλάδα στα ρεπεσάζ των 86 κιλών της ελευθέρας πάλης.
Ο Ιρανός Χασάν Γιαζντανιχαράτι, ο οποίος απέκλεισε τον Νταουρέν Κουρουγκλίεφ στα προημιτελικά της κατηγορίας των 86 κιλών ελευθέρας στο Ολυμπιακό τουρνουά πάλης ανδρών, νίκησε στα ημιτελικά τον Μάιλς Ναζέμ Αμινέ από το Σαν Μαρίνο με 7-1, προκρίθηκε στον τελικό και «τράβηξε» μαζί του στα ρεπεσάζ για το χάλκινο μετάλλιο τον Έλληνα πρωταθλητή.
Ο Γιαζντανιχαράτι θα αντιμετωπίσει στον τελικό του χρυσού μεταλλίου τον Βούλγαρο, Μαγκομέντ Ραμαζάνοφ, ενώ ο Κουρουγκλίεφ θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο μέσα από δύο αγώνες στο ρεπεσάζ το πρωί της Παρασκευής (9/8).
Ο Έλληνας πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει στην πρώτη σειρά των ρεπεσάζ που ξεκινούν στις 12:00 τον Αυστραλό Τζέιντεν Αλεξάντερ Λόρενς (2ος αγώνας) κι αν προκριθεί, θα διεκδικήσει ένα χάλκινο μετάλλιο απέναντι στον Αμινέ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ολυμπιακοί Αγώνες: Αποκλείστηκε ο Κουρουγκλίεφ από τον τελικό της πάλης - Ελπίζει για χάλκινο
Πώς μία προπληρωμένη κάρτα για όλες τις προνοιακές παροχές ενισχύει τη σχέση πολίτη-κράτους
18:02
Ο Χρήστος Θεοδωρίδης στο Επί Σκηνής: «Ζούμε στη χειρότερη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας»
18:00
Θεσσαλονίκη: Τρία τροχαία μέσα σε μία ώρα - «Μπλόκαρε» ο Περιφερειακός
18:00
Κηφισός: Φωτιά σε διάζωμα στο ύψος της Φιλαδέλφειας - Στο «κόκκινο» η κίνηση
17:50