Ολυμπιακοί Αγώνες - Εθνική Πόλο: «Δεν θα απαλύνει τον πόνο μας η πέμπτη θέση»
Αθλητές της Εθνικής Ομάδας Πόλο ανδρών
AP Photo/Luca BrunoΦανερά απογοητευμένοι είναι οι αθλητές της Εθνικής Ομάδας πόλο από την επίδοσή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, σχολιάζοντας πως η νίκη τους επί της Ισπανίας την 16η ημέρα του διαγωνισμού και η κατάκτηση της πέμπτης θέσης «δεν θα απαλύνει τον πόνο μας».
Όπως σχολίασε τόσο ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου «τον πόνο μας δεν τον απαλύνει (η νίκη). Ξέρουμε για πού είμαστε. Θαυμάζω τους συμπαίκτες μου που σε αυτά τα παιχνίδια βρήκαν το ψυχικό σθένος να νικήσουν δυο πολύ δύσκολους αντιπάλους σε αυτά τα τελευταία παιχνίδια».
«Δεν ανήκουμε σε αυτά τα παιχνίδια. Δυστυχώς έχουμε βρεθεί πιο συχνά απ’ ότι μας αξίζει σε αυτή την κατάσταση» πρόσθεσε.
«Είναι σημαντικό, είναι πως μέχρι το τελευταίο λεπτό μείναμε ομάδα και δεν έβαλε κανείς το "εγώ" του από πάνω. Όταν περνάς δύσκολες στιγμές ενώ ξέρεις ότι έχεις τη δυνατότητα να φτάσεις μέχρι το τέλος είναι σπάνιο να μη συμβεί και δείξαμε γιατί έχουμε τα φόντα να φτάσουμε πολύ ψηλά» τόνισε.
Από την πλευρά του, ο Κώστας Κάκκαρης δήλωσε επίσης πως «κλείσαμε με νίκη, δεν θα απαλύνει τον πόνο μας. Κουβαλάμε την ελληνική σημαία μαζί μας και πρέπει να προσπαθούμε ό,τι κι αν γίνει».
Νέα μελέτη ρίχνει φως στο μυστήριο του «Καταρράκτη του Αίματος» στην Ανταρκτική
08:00
Ροδόπη: Στο νοσοκομείο ανήλικος λόγω κατανάλωσης αλκοόλ - Συνελήφθη υπάλληλος καταστήματος
07:54
Πώς έγινε το τροχαίο με τους αστυνομικούς στη Λ. Σουνίου: Ο οδηγός επιχείρησε να κάνει αναστροφή
07:46
Ουκρανία: Τρεις νεκροί και δεκάδες τραυματίες από ρωσικά χτυπήματα σε Ντνιπροπετρόφσκ και Χάρκοβο
07:38