Ο Τεντόγλου νικητής στο Diamond League της Λωζάνης... χωρίς να ιδρώσει
Ο Μίλτος Τεντόγλου
AP Photo/Hussein SayedΟ Μίλτος Τεντόγλου μετά τον θρίαμβο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, συμμετείχε στο Diamond League της Λωζάνης.
Ο κορυφαίος αθλητής του μήκους παγκοσμίως, πήρε την πρώτη θέση κάνοντας μόλις ένα άλμα πάνω απ’ τα 8 μέτρα. Κι αυτό ήταν το 6ο και τελευταίο.
Ο Έλληνας αθλητής έκανε επίδοση 8.06 στην έκτη και τελευταία του προσπάθεια, η οποία αρκούσε να του δώσει την πρώτη θέση στο αγώνισμα. Εκεί συμμετείχαν επίσης οι Πίνοκ, Εχάμερ, Γκέιλ, Πράβντιτσα, Φουρλάνι, ΜακΛίοντ, Ντέιβις, Λόσον, Ανβάροφ.
Μόνο ο Πίνοκ πέρασε τα 8 μέτρα (8.01μ.). Τρίτος ήρθε ο Εχάμερ με τον Ελβετό που έπαιζε στην… έδρα του, να κάνει 7.99μ.
Πλέον, με 15 βαθμούς ο Τεντόγλου είναι στην κορυφή και θα διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή στο Diamond League των Βρυξελλών.
Σαν «τορπίλη» στον τελικό των 200μ. ύπτιο ο Απόστολος Σίσκος - Με νέο πανελλήνιο ρεκόρ
21:06
Καρέ-καρέ η μυστική επιχείρηση μεταφοράς του Τραμπ από το Air Force One στην Άγκυρα
20:59
Βαλλιστικοί πύραυλοι και παράθυρο διπλωματίας - Ουκρανία και Ρωσία εντείνουν τον αεροπορικό πόλεμο
20:51
«Kλειστό το Ορμούζ έως οι ΗΠΑ να αποδεχθούν τους όρους μας» λέει το Ιράν - Τι ισχύει με το πετρέλαιο
20:40