Ο Τεντόγλου νικητής στο Diamond League της Λωζάνης... χωρίς να ιδρώσει
Ο Μίλτος Τεντόγλου
AP Photo/Hussein SayedΟ Μίλτος Τεντόγλου μετά τον θρίαμβο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, συμμετείχε στο Diamond League της Λωζάνης.
Ο κορυφαίος αθλητής του μήκους παγκοσμίως, πήρε την πρώτη θέση κάνοντας μόλις ένα άλμα πάνω απ’ τα 8 μέτρα. Κι αυτό ήταν το 6ο και τελευταίο.
Ο Έλληνας αθλητής έκανε επίδοση 8.06 στην έκτη και τελευταία του προσπάθεια, η οποία αρκούσε να του δώσει την πρώτη θέση στο αγώνισμα. Εκεί συμμετείχαν επίσης οι Πίνοκ, Εχάμερ, Γκέιλ, Πράβντιτσα, Φουρλάνι, ΜακΛίοντ, Ντέιβις, Λόσον, Ανβάροφ.
Μόνο ο Πίνοκ πέρασε τα 8 μέτρα (8.01μ.). Τρίτος ήρθε ο Εχάμερ με τον Ελβετό που έπαιζε στην… έδρα του, να κάνει 7.99μ.
Πλέον, με 15 βαθμούς ο Τεντόγλου είναι στην κορυφή και θα διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή στο Diamond League των Βρυξελλών.
Ουκρανία: Οι ένοπλες δυνάμεις έπληξαν τρεις ρωσικές πλατφόρμες γεωτρήσεων στην Κασπία
16:43
ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ: Ιράν: Με την πλάτη στον τοίχο αλλά ανυποχώρητος ο Χαμενεΐ - Ο στρατός, ο Παχλαβί και οι άλλοι πιθανοί ηγέτες
16:31
Σε επιφυλακή οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ για το ενδεχόμενο επέμβασης των ΗΠΑ στο Ιράν
16:18
Στα χέρια των αρχών νεαροί που έτρεχαν με μηχανές και έκαναν σούζες στη λεωφόρο Αθηνών (vids)
16:06