ΣΠΟΡ

Οι πρώτες κλήσεις για την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου από τον Σκίμπε

Οι πρώτες κλήσεις για την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου από τον Σκίμπε
ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / JULIAN SMITH

Μπορεί η έναρξη του πρωταθλήματος να καθυστερεί, οι υποχρεώσεις όμως για το Ελληνικό ποδόσφαιρο τρέχουν και σειρά παίρνει και η εθνική ομάδα, που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του μουντιάλ του 2018 στην Ρωσία, ελπίζοντας να αφήσει πίσω της την καταστροφική εμπειρία του EURO 2016.

Το πρώτο παιχνίδι είναι στις 6/9 (Τρίτη) με το Γιβραλτάρ εκτός έδρας για τον όμιλο, ενώ νωρίτερα θα δώσουμε και το μοναδικό φιλικό προετοιμασίας με την Ολλανδία στο Αϊντχόφεν (1/9) και ο Μίχαελ Σκίμπε κάλεσε τους ποδοσφαιριστές για τα δύο αυτά ματς.

Εκπλήξεις από τις κλήσεις του Ομοσπονδιακού προπονητή δεν υπάρχουν, ενώ το πρόβλημα με τα εξτρέμ υφίσταται όπως και στα φιλικά με την Αυστραλία, καθώς υπάρχει μόνον ο Γιαννιώτας και από εκεί και πέρα κατά συνθήκη, οι Χολέμπας (εκεί φαίνεται τον προορίζει ο Γερμανός προπονητής), Καρέλης, Μάνταλος, Φορτούνης.

15950301


(Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / Αλέξανδρος Βλάχος)

Οι "εκλεκτοί" του Σκίμπε

Τερματοφύλακες: Καπίνο, Καρνέζης, Γλύκος.

Αμυντικοί: Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Οικονόμου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Τζαβέλλας, Σταφυλίδης.

Μέσοι: Μανιάτης, Σάμαρης, Τζιόλης, Πέτσος, Χολέμπας, Μπακασέτας, Μάνταλος, Γιαννιώτας, Φορτούνης.

Επιθετικοί: Διαμαντάκος, Καρέλης, Μήτρογλου και Βέλλιος

ethnikiandron

Επιστρέφουν στην Εθνική ομάδα οι Γλύκος, και οι τραυματίες Κυριάκος Παπαδόπουλος και Πέτσος, ενώ σε σχέση με τα 2 φιλικά στην Αυστραλία δεν κλήθηκαν οι Μόρας, Χριστοδουλόπουλος, Ταχτσίδης, Αραβίδης, Παπάζογλου και Μπουκουβάλας.

16698108


(Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / JULIAN SMITH)

Η αποστολή της εθνικής ομάδας ανδρών θα συγκεντρωθεί στις 29/8/2016 και θα ταξιδέψει απ ευθείας από την Αθήνα στο Ντίσελντορφ και στη συνέχεια οδικώς θα μεταβεί στο Αϊντχόφεν. Από την Ολλανδία για την Πορτογαλία (όπου θα γίνει το ματς με το Γιβραλτάρ στο Αλγκάρβε) θα ταξιδέψει στις 2/9/2016 ενώ στην Ελλάδα θα επιστρέψει στις 7/9/2016.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ