Εθνική Ελλάδας: Άπαντες στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς ενόψει Nations League
Χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου ενόψει των αγώνων του Nations League με Φινλανδία (7/9) και Ιρλανδία (10/9).
Το σημερινό (4/9) πρόγραμμα περιελάμβανε διπλή προπόνηση των διεθνών, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να βλέπει όλους τους παίκτες να προπονούνται κανονικά, γεγονός που τον χαροποίησε ιδιαίτερα.
Το πρωινό πρόγραμμα περιαλάμβανε ζέσταμα και στη συνέχεια ασκήσεις πάνω στην αμυντική τακτική, ενώ το απόγευμα, μετά την προθέρμανση το βάρος δόθηκε στην επιθετική τακτική κι ολοκληρώθηκε με δίτερμα.
Η προπόνηση της Πέμπτης (5/9) είναι προγραμματισμένη για τις 18:30, ενώ την Παρασκευή (6/9) οι διεθνείς θα προπονηθούν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Οι πρώτες κλήσεις του Γιοβάνοβιτς στην Εθνική: Βλαχοδήμος, Μανδάς, Τζολάκης, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Γιαννούλης, Τσιμίκας, Βαγιαννίδης, Ρότα, Ντόη, Μπακασέτας, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μπουχαλάκης, Χατζηγιοβάνης, Αλεξανδρόπουλος, Σιώπης, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Τζόλης, Κωνσταντέλιας, Παυλίδης, Δουβίκας, Ζαφείρης.
Ουκρανία: Έφηβος τραυμάτισε με μαχαίρι μαθητή και καθηγητή - Πιθανή η εμπλοκή της Ρωσίας (pics&vids)
15:05
Απεργούν οι νοσηλευτές στα μεγάλα νοσοκομεία της Νέας Υόρκης - Πάνω από 15.000 στους δρόμους (vid)
15:02
Ιράν: Στην αντεπίθεση περνά το θεοκρατικό καθεστώς - Βγάζει χιλιάδες υποστηρικτές του στους δρόμους (vid)
14:58
Κραν Μοντανά: Προφυλακίστηκε ο ιδιοκτήτης του μπαρ για τη φονική πυρκαγιά - «Παγίδα θανάτου» η στενή σκάλα
14:44