«Η καλή ζωή καταλαμβάνει το Instagram» του Αντετοκούνμπο - Νέες φωτογραφίες από το μήνα του μέλιτος
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τη σύζυγό του Μαράια Ριντλσπριγκερ
AP Photo/Chris PizzelloΝέες φωτογραφίες από το μήνα του μέλιτός του με τη σύζυγό του Μαράια ανάρτησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σχολιάζοντας πως «η καλή ζωή κατέλαβε το Instagram μου πάλι».
Τα φωτογραφικά κλικ που έχει δημοσιεύσει είναι μια «ωδή» στα σοκάκια και τη θάλασσα της Μυκόνου όπου βρίσκεται το ζεύγος.
Λίγο αργότερα ανέβασε μια φωτογραφία της Μαράια, σχολιάζοντας «κάποιες φορές πρέπει απλά να ξεχωρίσεις» προσθέτοντας εικονίδια με καρδιές.
Στις πρώτες εικόνες μετά τον λαμπερό του γάμο ο άσος του NBA ανάρτησε φωτογραφίες από ταβέρνα, όπου οι δυο τους απόλαυσαν ψάρια, τηγανητά κολοκυθάκια και χωριάτικη σαλάτα.
Το ζεύγος, όπως προδίδουν οι φωτογραφίες, δείπνησε σε γνωστό εστιατόριο, το οποίο βρίσκεται σε παραλία του νησιού. Το ίδιο το μαγαζί ανάρτησε στο Instagram φωτογραφία, επιβεβαιώνοντας την παρουσία του ζεύγους εκεί.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Οι πρώτες φωτογραφίες από τον μήνα του μέλιτος του ζεύγους Αντετοκούνμπο στη Μύκονο
Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο
SPONSORED
Επίδομα παιδιού: Πότε θα καταβληθούν τα 150 ευρώ - Ποιοι τα δικαιούνται
01:00
«Προσωπικός Βοηθός»: Χρηματοδότηση 34,8 εκατ. ευρώ μέσω ΕΣΠΑ
00:30
Η Europol συνέλαβε δύο από τους πιο επικίνδυνους κακοποιούς της Ευρώπης
23:57
Η Άστον Βίλα «διέλυσε» τη Φράιμπουργκ στον τελικό του Europa League και σήκωσε το τρόπαιο
23:52