Πρώτος και στο Ζάγκρεμπ ο Εμμανουήλ Καραλής
Σε εξαιρετική κατάσταση ο Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος στο Ζάγκρεμπ συμμετείχε στον αγώνα «74th Boris Hanžeković Memoria». Εκεί, έκανε άλμα στο επί κοντώ 5 μέτρων και 88 εκατοστών, επίδοση που συνιστά την κορυφαία στην ιστορία του συγκεκριμένου αγώνα.
Με αυτή βγήκε πρώτος και κέρδισε το αγώνισμα, ξεπερνώντας τον Σαμ Κέντριξ. Εν συνεχεία προσπάθησε να κάνει Πανελλήνιο ρεκόρ, ανεβάζοντας τον πήχη στα 6.01μ. Όμως εκεί είχε τρεις άστοχες προσπάθειες.
Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης μας θα κάνει τον επόμενο – τελευταίο του – αγώνα του στη σεζόν στον τελικό του Diamond League στις Βρυξέλλες.
Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης έκλεισε τη χρονιά στο μίτινγκ του Ζάγκρεμπ καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση με βολή στα 74,82μ. στην τελευταία του προσπάθεια. Ο αθλητής του Κωστή Παπαμαρκακη είχε μια ακόμη έγκυρη προσπάθεια, την δεύτερη, στα 71,82 μέτρα.
Ο 24χρονος ολοκλήρωσε μια γεμάτη σεζόν στη διάρκεια της οποίας κατέλαβε την 12η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Νικητής αναδείχθηκε ο Ουκρανός Μίσα Κόχαν με 81,14 μέτρα και νέο ατομικό ρεκόρ.
Βρετανία: Αβάσιμος ο ισχυρισμός της Ρωσίας για τα πυρηνικά όπλα στην Ουκρανία
20:30
Θεοδωρικάκος: Καλά νέα τα 400 εκατ. για την βαριά βιομηχανία και η αυτάρκεια στην παραγωγή χαρτιού
20:20
Δεκάδες χιλιάδες κλήσεις μοίρασε η Τροχαία το τριήμερο των Αποκριών για ταχύτητα και αλκοόλ
20:11
Παραιτήθηκε η πρόεδρος του Μουσείου του Λούβρου - Δεκτή η απομάκρυνσή της από τον Μακρόν
20:00