Νεκρός ο άνδρας που έκαψε ζωντανή την μαραθωνοδρόμο Ρεμπέκα Τσεπτεγκέι
Ανανεώθηκε:
Η μαραθωνοδρόμος Ρεμπέκα Τσεπτγκέι
AP PhotoΣτα τραύματά του υπέκυψε ο Ντίκσον Ντιέμα ο οποίος έλουσε με βενζίνη και έκαψε ζωντανή την μαραθωνοδρόμο Ρεμπέκα Τσεπτεγκέι.
Η Τσεπτεγκέι υπέκυψε στα τραύματά της στις 5 Σεπτεμβρίου, τρεις ημέρες μετά την επίθεση, έχοντας εγκαύματα στο 80% του σώματός της.
Τη Δευτέρα (9/9) έφυγε από τη ζωή και ο δράστης της επίθεσης, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, αφού και ο ίδιος υπέστη εγκαύματα στο 30% του σώματος του.
Η αστυνομία βρήκε στον τόπο του εγκλήματος ένα μπιτόνι βενζίνης, μία τσάντα και ένα καμένο τηλέφωνο.
Ο πατέρας της αδικοχαμένης αθλήτριας Τζόζεφ Τσεπτέγκεϊ αποκάλυψε πως το πρώην ζευγάρι τσακώνονταν πολύ συχνά για ένα οικόπεδο.
Η Ρεμπέκα Τσεπτεγκέι έφυγε σε ηλικία μόλις 33 χρονών. Αν και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Κένυας και οι γιατροί προσπάθησαν να κάνουν τα αδύνατα – δυνατά, δυστυχώς η μαραθωνοδρόμος δεν τα κατάφερε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Υπέκυψε στα εγκαύματά της η μαραθωνοδρόμος που την έλουσε με βενζίνη ο σύντροφός της
Θύμα βίας έπεσε μαραθωνοδρόμος των Ολυμπιακών Αγώνων - Της έβαλε φωτιά ο σύντροφός της
Τσιάρας από Μυτιλήνη: Η κυβέρνηση στηρίζει τους κτηνοτρόφους - Μέτρα ενάντια στον αφδώδη πυρετό
21:51
Η εξέλιξη της κακοκαιρία «Deborah» τις επόμενες ώρες - Μειώθηκε η πιθανότητα «μετεωρολογικής βόμβας» (vid)
21:40
Χειροπέδες σε 14χρονο μαθητή στο Νέο Ηράκλειο που πήγε σχολείο με μαχαίρι και σουγιά (vid)
21:30
Eurojackpot 27/3: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν 59 εκατ. ευρώ
21:21