ΣΠΟΡ

Europa League: Ολυμπιακός, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ «κλειδώνουν» την πρόκριση στους ομίλους

Europa League: Ολυμπιακός, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ «κλειδώνουν» την πρόκριση στους ομίλους
ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / MANUEL LOPEZ

Την μισή δουλειά την έκαναν την περασμένη Πέμπτη και απόψε οι τρεις εκπρόσωποί μας στο Europa League και απόψε Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ καλούνται να την ολοκληρώσουν με την πρόκριση τους στους ομίλους και την παρουσία τους στην αυριανή κλήρωση.

Σε πολεμικό κλίμα ο ΠΑΟ

Πρώτος στην μάχη ρίχνεται ο Παναθηναϊκός στην Δανία (20.00 OTE Sports 2) με προίκα του το 3-0 της Λεωφόρου απέναντι όμως σε μια ομάδα, που προσπαθεί να ανεβάσει την ένταση, ώστε να κυνηγήσει την ανατροπή.

2575612


(Πηγή: EUROKINISSI / ICON PRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)

Οι άνθρωποι της Μπρόντμπι «πατούν» στις καταγγελίες τους για ρατσιστική συμπεριφορά του Μπεργκ (ο προπονητής δήλωσε ότι ο Μπεργκ δεν έχει θέση στο γήπεδο) και δεν κάμπτονται ούτε από τις παρατηρήσεις της UEFA για το επικίνδυνο κλίμα, που δημιουργείται, με τους Δανούς οπαδούς ήδη να έχουν κάνει επεισόδια και στον προηγούμενο γύρο με την Χέρτα.

2575708


(Πηγή: EUROKINISSI / ICON PRESS / ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)

Αγωνιστικά ο Στραματσιόνι λογικά θα ενισχύσει το κέντρο του με τον Λουντ αυτή την φορά, ενώ στην αποστολή είναι κανονικά ο Ιβανόφ, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού, αλλά όχι ο Νάνο, που συνεχίζει την καριέρα του στην Αλμερία. Η αποστολή των «πρασίνων»: Κοτσόλης, Στιλ, Ξενόπουλος, Ιβανόφ, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Μέστο, Μολέντο, Νάνο, Λουντ, Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Λέτο, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Χουλτ, Γουακάσο, Ρέις, Λεντέσμα και Ρινάλντι.

Γιορτή στην Τούμπα

Τυπική διαδικασία μοιάζει και για τον ΠΑΟΚ η ρεβάνς με τη Ντινάμο Τιφλίδας (21.00 Novasports 1) μετά το 3-0 στην Τιφλίδα και ευκαιρία για μια μίνι γιορτή στην Τούμπα. Ο Βλάνταν Ίβιτς συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στην αποστολή τον Βαρέλα, ενώ απουσιάζει κυρίως για να ξεκουραστεί από τις ενοχλήσεις στην μέση ο Κλάους Αθανασιάδης.

2578396


(Πηγή: EUROKINISSI / MOTIO TEAM / ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)

Η αποστολή του Δικέφαλου: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Κίτσιου, Μάτος, Τζαβέλλας, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Σάκχοφ, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Κάμπος, Ροντρίγκες, Περέιρα, Κουλούρης.

Πρόκριση και μετεγγραφές στον Ολυμπιακό

Να συνδυάσει την πρόκριση και ίσως την ανακοίνωση κάποιων μετεγγραφών επιθυμούν οι φίλοι του Ολυμπιακού για την ρεβάνς με την Αρούκα στο Καραϊσκάκης (21.45 Novasports 2) μετά τη νίκη με 1-0 στην Πορτογαλία.

2578144


(Πηγή: EUROKINISSI / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)

Ο τραυματίας Φορτούνης επιστρέφει στην αποστολή, στην οποία μετέχει για πρώτη φορά και ο νεοαποκτηθείς Μάρτινς, ενώ ενδιαφέρον έχει το πως θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Φιγκέϊρας στο δεξί άκρο της άμυνας ο Πάουλο Μπέντο (ο Βούρος έχει το προβάδισμα). Η ερυθρόλευκη αποστολή: Καπίνο, Λεάλι, Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Φορτούνης, Ιντέγε, Μανθάτης, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρέτσος, Σεμπά, Βούρος και Ζντιέλαρ.

2578154


(Πηγή: EUROKINISSI / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)

Εκτός έμειναν οι Ελαμπντελαουί, Μανιάτης, Μπουχαλάκης και Σιόβας, και ο Φιγκέιρας, που έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ