Κολομβία: Βγήκαν μαχαίρια σε ποδοσφαιρικό αγώνα - Άγριο ξύλο και εικόνες χάους στο γήπεδο
Σε «πεδίο μάχης» μετατράπηκε το γήπεδο «Atanasio Girardot» στην Κολομβία όπου γινόταν η αναμέτρηση μεταξύ Ατλέτικο Νασιονάλ και Τζούνιορ.
Με τη συμπλήρωση του 60ου λεπτού, παρατηρήθηκε ένταση στις κερκίδες. Αφορμή στάθηκε το δεύτερο γκολ της γηπεδούχου ομάδας, με περίπου 300 υποστηρικτές των αντιπάλων να προκαλούν το απόλυτο χάος στις εξέδρες.
Οι οπαδοί της Νασιονάλ απάντησαν βγάζοντας μαχαίρια, γεγονός το οποίο οδήγησε στο σοβαρό τραυματισμό πάνω από 30 ατόμων. Η ένταση μεταφέρθηκε και στον αγωνιστικό χώρο με τους παίκτες των δύο ομάδων να διαπληκτίζονται.
Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις σταμάτησαν λόγω των δακρυγόνων που έριχνε η αστυνομία και οι ποδοσφαιριστές αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια με το ματς να διακόπτεται οριστικά.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΠΟΡ
Πέθανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Σαλβατόρε Σκιλάτσι
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δημοσκόπηση Interview: Τρίτη κυβερνητική θητεία ΝΔ «βλέπουν» οι πολίτες
12:37
CULTURE
Ο Μαντς Μίκελσεν στο καστ της νέας ταινίας του Μάρτιν Σκορτσέζε «What Happens at Night»
12:36
ΚΟΣΜΟΣ
Κρεμλίνο: H σύγκρουση στην Ουκρανία έχει εξελιχθεί σε μια πολύ ευρύτερη αντιπαράθεση με τη Δύση
12:35
ΔΙΕΘΝΗ
Μήνυση της FedEx κατά των ΗΠΑ - Ζητά «πλήρη επιστροφή» των δασμών
12:25
ΕΛΛΑΔΑ