Η Εθνική Ελλάδας ανέβηκε έξι θέσεις και πήγε 42η στο FIFA Ranking
Οι δύο σπουδαίες νίκες στην 3η και 4η αγωνιστική του Nations League, το ιστορικό 2-1 επί της Αγγλίας στο Γουέμπλεϊ και το 2-0 επί της Ιρλανδίας στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά και το απόλυτο νικών στον όμιλό της εκτόξευσαν την Ελλάδα στο Ranking της FIFA.
Η «γαλανόλευκη» ανέβηκε απ’ την 48η στην 42η θέση της κατάταξης της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας και θέλει να διατηρήσει τον ίδιο ρυθμό και στα δύο τελευταία παιχνίδια του 3ου ομίλου της League B, προκειμένου να εδραιωθεί στις 20 καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες του FIFA Ranking και να ανέβει στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Δεκεμβρίου.
Η FIFA πρόκειται να ανακοινώσει αναλυτικά το τελευταίο update στο Ranking της στις 24 Οκτωβρίου του 2024.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εθνική Ελλάδας: Σε δημοπρασία η φανέλα του Παυλίδη από την ιστορική νίκη στο Γουέμπλεϊ
Προκριματικά U21: «Έπεσαν» με 3-2 στην Κροατία οι Ελπίδες - Aποκλείστηκαν από τα τελικά
«Τους καταδιώκουμε και τους εξολοθρεύουμε» δηλώνει ο στρατηγός Κέιν - Νέα στοιχεία για τις αμερικανικές επιθέσεις στο Ιράν (vid)
15:35
Ποιοι είναι οι «πρωταθλητές» της ευτυχίας στον κόσμο - Πόσο ευτυχισμένοι νιώθουν οι Έλληνες
15:29
Αθώος ο τράπερ που συνελήφθη μετά από καταδίωξη στα Πατήσια
15:20
Αργαγτσί: Αυτός είναι ο πόλεμος της Αμερικής - Αναπόφευκτη η κλιμάκωση
15:16