ΣΠΟΡ

Τελευταίο 24ωρο για την ολοκλήρωση των μεταγραφών στην Ευρώπη

Τελευταίο 24ωρο για την ολοκλήρωση των μεταγραφών στην Ευρώπη
Πογκμπά ο ακριβότερος στην ιστορία του ποδοσφαίρου Reuters / Darren Staples Livepic

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση και αυτού του μετεγγραφικού παζαριού σε όλη την Ευρώπη και ο "πυρετός" ανεβαίνει. Η δε τελευταία ημέρα, η περίφημη Trasnfer Deadline Day προκαλεί παροξυσμό και παραδοσιακά ταράζει τα νερά. Η χιουμοριστική ομάδα του 4-4-2oons επέλεξε τις 5 μετεγγραφές που έγιναν την "τελευταία ώρα" και τις παρουσίασε βέβαια με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Απολαύστε λοιπόν τον Μεσούτ Οζίλ σαν τον ET πηγαίνοντας στην Άρσεναλ το καλοκαίρι του 2013, δείτε την αντίδραση του Σουάρες όταν ήταν για λίγες ώρες η πιο ακριβή μετεγγραφή της Λίβερπουλ, πριν έρθει ο Άντι Κάρολ, ανακαλύψτε το "ψηστήρι" του Ζοσέ Μουρίνιο το 2006 για να πάρει τον Άσλεϊ Κόουλ από την Άρσεναλ στην Τσέλσι, δείτε τον σταυροφόρο Ρούνεϊ να καταλήγει στην Γιουνάιτεντ και βέβαια τον Κριστιάνο να εκρήγνυται, όταν ο Μπέιλ γίνεται η ακριβότερη μετεγγραφή στον κόσμο (μέχρι να πάει στο Μάντσεστερ αυτό το καλοκαίρο ο Πογκμπά).

Bonus? μα οι αντιδράσεις του απολαυστικού Αρσέν Βενγκέρ, που έχει συμμετοχή σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις! (έχουμε και τις χειρότερες μετεγγραφές σε επόμενο).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ