ΣΠΟΡ

Ολοκληρώθηκε η περιόδος για τις ομάδες της Super League, τι ισχύει με τους "ελεύθερους"

Ολοκληρώθηκε η περιόδος για τις ομάδες της Super League, τι ισχύει με τους "ελεύθερους"
EUROKINISSI / ICONPRESS / ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Η καλοκαιρινή περίοδος των μετεγγραφών ολοκληρώθηκε και πλέον μόνον "ελεύθερους" ποδοσφαιριστές, μπορούν να αποκτήσουν οι ομάδες της Super League.

Στις 20.00 ήταν το deadline για την ολοκλήρωση των μετεγγραφών των ομάδων της Super League με τις ομάδες να μην κάνουν κάποια κίνηση της τελευταίας στιγμής, είτε αποκτώντας είτε πουλώντας κάποιον ποδοσφαιριστή τους (στην Ευρώπη πάντως οι μετακινήσεις ολοκληρώνονται στις 00.00, οπότε δεν αποκλείεται κάποια πώληση).

2582113


(Ο Καρντόζο στο Καραϊσκάκης - Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS)

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την απόκτηση του Παραγουανού επιθετικού, Όσκαρ Καρντόζο από την Τράμπζονσπορ και του νεαρού Βραζιλιάνου στόπερ Μπρούνο Βιάνα από την Κρουζέιρο (είχαν προηγηθεί οι Ρομάο, Πασιέντσια).

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε και τον Κρίστοφερ Σάμπα για το κέντρο της άμυνας του,ενώ αναοκοίνωσε και τους Εμποκού-Κουλιμπαλί, που είχαν κλείσει από τα προηγούμενα 24ωρα, ενώ ο Κλωναρίδης και ο Αμπέιντ θα συνεχίσουν στην Γαλλία ( Λανς και Ντιζόν αντίστοιχα).

2580749


(Πηγή: EUROKINISSI / ACTION IMAGES / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)

Στους δύο Δικέφαλους η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τις κινήσεις της με την υπογραφή του Τζολέαν Λέσκοτ για την άμυνα της, ενώ ο ΠΑΟΚ δεν πήρε φορ αλλά ενίσχυσε τα άκρα της επίθεσης με τον δανεισμό από την Γιουβέντους του Σενεγαλέζου Μάμε Τιαμ.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι τρεις "Ευρωπαίοι" (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός πρέπει αύριο βράδυ 1 Σεπτεμβρίου να δηλώσουν τις λίστες για τα παιχνίδια του Europa League, επομένως μόνον όποιος "ελεύθερος" αποκτηθεί το επόμενο 24ωρο θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στους ομίλους).

Τί ισχύει για τους "ελεύθερους"

Ακόμα και ένα... λεπτό πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου (στην Ελλάδα) να έχει μείνει ελεύθερος ένας ποδοσφαιριστής, τότε μπορεί να υπογράψει σε οποιαδήποτε ομάδα της αρεσκείας του με το καθεστώς που ισχύει για τους παίκτες που κυκλοφορούν ελεύθεροι, δηλ. μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ