«I am Cristiano»: Το νέο ντοκιμαντέρ του Ρονάλντο στο Netflix για την εποχή της Σαουδική Αραβίας
Κυκλοφόρησε την Πέμπτη (21/11) στην πλατφόρμα του Netflix το νέο ντοκιμαντέρ για την ποδοσφαιρική «έκρηξη» της Σαουδικής Αραβίας και τη δυναμική είσοδο της χώρας στη διεθνή ποδοσφαιρική σκηνή με την παρουσία μεγάλων σούπερ σταρ, με τίτλο «Saudi Pro League: A New Era».
Στο συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ μίλησαν πολλοί απ’ τους άσους που αποφάσισαν να συνεχίσουν την καριέρα τους στην αραβική χώρα, με πρώτο όλων βεβαίως τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πήγε στο σαουδαραβικό πρωτάθλημα αμέσως μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, ως ελεύθερος απ’ τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αναφέρθηκε στην κριτική που δέχθηκε για την απόφασή του να «μετακομίσει» στη Σαουδική Αραβία τονίζοντας πως «...ήρθα για να νικήσω, για να βελτιώσω το πρωτάθλημα. Να αφήσω κληρονομιά.
Αυτό θέλω. Λένε ότι είμαι τελειωμένος, ότι είμαι εδώ μόνο για τα λεφτά. Ακόμα έχω πάθος. Δεν το πιστεύουν, αλλά είμαι εδώ για να νικήσω» ανέφερε ο CR7 σε σχετικό απόσπασμα στο ντοκιμαντέρ.
Ο Ρονάλντο σ’ αυτή τη διετία του στην αραβική χώρα, έχει αγωνιστεί σε 79 ματς με απολογισμό 68 γκολ και 18 ασίστ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προστάτευσε φίλαθλο που εισέβαλε στο γήπεδο
Από την ψηφιακή υπουργό, στην αυτοκριτική του Gemini: 4 από τις πιο παράξενες στιγμές του ΑΙ το 2025
07:50
Με χιλιάδες κόσμου στο Λευκό Πύργο και ένα εντυπωσιακό laser show η Θεσσαλονίκη υποδέχτηκε το 2026
07:40
Μήνυμα Φον ντερ Λάιεν για το 2026: Θα εργαζόμαστε αδιάκοπα για να κάνουμε την Ευρώπη πιο δυνατή
07:30
Με drone show και αθόρυβα πυροτεχνήματα η Αθήνα υποδέχθηκε το 2026 σε Σύνταγμα και Πεδίον του Άρεως
07:27