Φόρμουλα 1: Παγκόσμιος πρωταθλητής για τέταρτη φορά ο Μαξ Φερστάπεν
Ο Μαξ Φερστάπεν
AP Photo/Andre PennerΤον τέταρτο τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή εξασφάλισε ο Μαξ Φερστάπεν μετά το Γλραμ Πρι του Λας Βέγκας.
Ο Ολλανδός «πιλότος» της Red Bull αντιμετώπισε μεγάλη πίεση από τον Λάντο Νόρις με τη McLaren, ωστόσο, στο Grand Prix του Λας Βέγκας τερμάτισε στην 5η θέση, μία μπροστά από τον νεαρό Βρετανό και κατάφερε να εξασφαλίσει το 4ο συνεχόμενο τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή στην Formula 1.
Αυτό σημαίνει πως στα δύο Grand Prix που απομένουν, σ’ αυτό στο Κατάρ, την 1η Δεκεμβρίου και σ’ αυτό στο Άμπου Ντάμπι, στις 8 του μηνός, το ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στη «μάχη» των κατασκευαστών, όπου η McLaren έχει τον πρώτο λόγο για τον τίτλο, έναντι της Ferrari.
Το βάθρο των νικητών ολοκλήρωσε ο Κάρλος Σάινθ που τερμάτισε στην 3η θέση και πιο πίσω του βρέθηκε ο έτερος «πιλότος» της Ferrari Σαρλ Λεκλέρ. Ακολούθησε ο Μαξ Φερστάπεν στην 5η θέση, αλλά καλύτερη απ’ αυτή του Λάντο Νόρις, με αποτέλεσμα ο Ολλανδός να πανηγυρίζει την κατάκτηση του τίτλου.
Τρία χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη: Τα συλλαλητήρια και οι συγκεντρώσεις όλη τη χώρα - Ποιοι απεργούν
13:51
Χαλκίδα: Διασωληνωμένος 14χρονος μετά από τροχαίο - Πήρε κρυφά τα κλειδιά του αυτοκινήτου των γονιών
13:49
Σαμαράς για σύμβαση Ελλάδας - Chevron: Δυνητική εκχώρηση κυριαρχικών μας δικαιωμάτων
13:49
Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Περιστατικό οπλοφορίας δικηγόρου μέσα σε δικαστική αίθουσα
13:39