«Συνταξιοδοτείται» σε ηλικία 30 ετών η Αυστραλή Ολυμπιονίκης κολύμβησης, Έμα ΜακΚίον
Η κολυμβήτρια Έμα ΜακΚίον
Έμα ΜακΚίονΗ πιο πολυβραβευμένη Ολυμπιονίκης της Αυστραλίας, η κολυμβήτρια Έμα ΜακΚίον, ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από το άθλημα σε ηλικία 30 ετών.
«Αποσύρομαι επίσημα από την αγωνιστική κολύμβηση» έγραψε στο Instagram της χαρακτηριστικά.
«Πηγαίνοντας στο Παρίσι, ήξερα ότι θα ήταν οι τελευταίοι μου Ολυμπιακοί Αγώνες και έκτοτε οι μήνες που ακολούθησαν μου έδωσαν τον χρόνο να σκεφτώ το "ταξίδι" μου στο άθλημα και να σκεφτώ πώς θα ήθελα να μοιάζει το μέλλον μου στην κολύμβηση» πρόσθεσε.
«Είμαι περήφανη για τον εαυτό μου και που έδωσα τα πάντα στην καριέρα μου στην κολύμβηση, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Ήθελα να δω τι μπορώ να κάνω - και το έκανα» δήλωσε.
Η Έμα ΜακΚίον κατέκτησε τρία Ολυμπιακά μετάλλια στους αγώνες του Παρισιού, σύμφωνα με το BBC.
«Είμαι ενθουσιασμένη που βλέπω πώς μπορώ να πιέσω τον εαυτό μου με άλλους τρόπους και για όλα όσα μου επιφυλάσσει η ζωή» ανέφερε στην ανάρτησή της.
Συναγερμός για εξαφάνιση 14χρονου από την Ομόνοια
20:20
Ο Όμιλος ONEX ιδρύει την ONEX Rolling Stock & Integrated Systems – Στρατηγική συνεργασία με την κορεατική SSRST
20:12
Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για επίθεση σε άνδρα από τη σύντροφό του - Του δάγκωσε το αυτί και του έκοψε κομμάτι
20:00
Γερμανία: Το ΝΑΤΟ άρχισε τον στρατηγικό σχεδιασμό για μια αποστολή στην Αρκτική
19:49