Καρδίτσα: Πέθανε ο ποδοσφαιριστής που είχε χτυπηθεί από κεραυνό
Τρεις ημέρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του από πτώση κεραυνού και παρά το γεγονός ότι είχε κερδίσει μια πρώτη, δύσκολη μάχη, ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Καρδιτσομαγούλας, έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας σε πένθος συγγενείς, φίλους και συμπαίκτες.
Ο 29χρονος Αλέξανδρος Καρέτσος άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Κυριακής στο Νοσοκομείο Καρδίτσας όπου και νοσηλευόταν.
Ο Καρέτσος είχε τραυματιστεί σοβαρά την περασμένη Πέμπτη, από κεραυνό που έπεσε την ώρα που προπονείτο με τους συμπαίκτες του. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και η κατάστασή του είχε χαρακτηριστεί κρίσιμη από την πρώτη στιγμή.
Η υγεία του νεαρού ποδοσφαιριστή είχε βελτιωθεί τα πρώτα 24ωρα, καθώς σύμφωνα με το karditsalive.net, είχε επιστρέψει από το θάνατο, εντούτοις επιδεινώθηκε ραγδαία. Η κηδεία του θα γίνει το απόγευμα της Κυριακής.
Μόνιμες προσλήψεις στο ΕΣΥ: Έως τις 18 Μαρτίου ανοιχτή η πλατφόρμα για την κάλυψη 1.696 θέσεων
04:00
Κατώτατος μισθός: Ποιοι εργαζόμενοι θα δουν αυξήσεις από την 1η Απριλίου
03:00
Διακοπές Πάσχα: Πότε θα κλείσουν τα σχολεία - Οι επόμενες αργίες του 2026
02:00
Ανοιχτή η πλατφόρμα της ΔΥΠΑ για τους δικαιούχους του Voucher των 750 ευρώ - Πώς θα κάνετε αίτηση
01:00