Καρδίτσα: Πέθανε ο ποδοσφαιριστής που είχε χτυπηθεί από κεραυνό
Τρεις ημέρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του από πτώση κεραυνού και παρά το γεγονός ότι είχε κερδίσει μια πρώτη, δύσκολη μάχη, ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Καρδιτσομαγούλας, έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας σε πένθος συγγενείς, φίλους και συμπαίκτες.
Ο 29χρονος Αλέξανδρος Καρέτσος άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Κυριακής στο Νοσοκομείο Καρδίτσας όπου και νοσηλευόταν.
Ο Καρέτσος είχε τραυματιστεί σοβαρά την περασμένη Πέμπτη, από κεραυνό που έπεσε την ώρα που προπονείτο με τους συμπαίκτες του. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και η κατάστασή του είχε χαρακτηριστεί κρίσιμη από την πρώτη στιγμή.
Η υγεία του νεαρού ποδοσφαιριστή είχε βελτιωθεί τα πρώτα 24ωρα, καθώς σύμφωνα με το karditsalive.net, είχε επιστρέψει από το θάνατο, εντούτοις επιδεινώθηκε ραγδαία. Η κηδεία του θα γίνει το απόγευμα της Κυριακής.
Πότε ξεκινούν οι συντάξεις Σεπτεμβρίου - Αναλυτικά οι ημερομηνίες καταβολής τους
03:00
Νέο κληρονομικό δίκαιο 2026: Τι αλλάζει στα δικαιώματα συγγενών και συντρόφων
02:00
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τις 30 Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) - Ποια η προθεσμία
01:00
Αντίστροφη μέτρηση για την πληρωμή των επιδομάτων ΟΠΕΚΑ: Πότε θα καταβληθούν
00:30