Έκτη σερί νίκη των Μιλγουόκι Μπακς με σόου του Αντετοκούνμπο
Την έκτη διαδοχική νίκη του στο NBA πανηγύρισε το Μιλγουόκι. Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να επιστρέφει στη... δράση και να πετυχαίνει τριπλ νταμπλ φίγκιουρ, οι Μπακς επιβλήθηκαν των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στο "Fiserv Forum" του Μιλγουόκι με 124-114.
Μετά το αποτέλεσμα αυτό, τα «ελάφια», τα οποία μέτρησαν οκτώ ήττες στα πρώτα δέκα παιχνίδια τους, έχουν θετικό ρεκόρ (10-9) για πρώτη φορά μετά τη νίκη τους στον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν.
Ο "Giannis", ο οποίος είχε απουσιάσει από τη νίκη επί του Μαϊάμι για το NBA Cup, λόγω πρηξίματος στο αριστερό γόνατο, ήταν εξαιρετικός κόντρα στους «μάγους» και τελείωσε τον αγώνα με 42 πόντους (15/24 δίποντα, 12/17 βολές), 12 ριμπάουντ, 11 ασίστ, ένα κόψιμο και τέσσερα λάθη.
Τον "Greek Freak" ακολούθησαν σε απόδοση ο Ντέιμιαν Λίλαρντ με 25 πόντους και 10 ασίστ και ο Μπρουκ Λόπεζ με 18 πόντους. Στο «στρατόπεδο» των Ουίζαρντς, οι οποίοι μετρούν 14 διαδοχικές ήττες, ο Τζόρνταν Πουλ σημείωσε 31 πόντους, ενώ ο Μάλολμ Μπρόγκντον πρόσθεσε 29 πόντους και 11 ριμπάουντ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τέταρτο παιδί περιμένουν Γιάννης Αντετοκούνμπο και Μαράια - Η ανάρτηση στα social
Ανησυχία και ταλαιπωρία για 1.246 επιβάτες πλοίου που προσάραξε κοντά στη Μήλο μετά από μπλακ άουτ
07:40
Η Ελλάδα ανεβάζει τροχιά στο Διάστημα: Το σχέδιο των 350 εκατ. και το οικοσύστημα που χτίζεται
07:36
Aντίποινα ΗΠΑ - Ιράν στον Κόλπο: Εκατέρωθεν χτυπήματα μετά την επίθεση στα Στενά του Ορμούζ
07:33
Αλλάζουν οι ηλεκτρονικές παραγγελίες από Temu και Shein - Επιπλέον 3 ευρώ ανά είδος
07:21