ΣΠΟΡ

Νέος χορηγός της ΚΑΕ Παναθηναϊκός SUPERFOODS ο ΟΠΑΠ

Νέος χορηγός της ΚΑΕ Παναθηναϊκός SUPERFOODS ο ΟΠΑΠ
Ο Νικ Καλάθης και ο Δ.Συμβ. του ΟΠΑΠ Ντέβιαν Πόουκ ΑΠΕ ΜΠΕ / ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Με τον ΟΠΑΠ συνοδοιπόρο εφεξής η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Η συνεργασία των δύο πλευρών παρουσιάστηκε σε εκδήλωση στην οποία έδωσε το παρών σύσσωμη η οικογένεια μπάσκετ του τριφυλιού.

Προεξάρχοντος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, στη συνέντευξη Τύπου από πλευράς των «πρασίνων» ήταν ακόμη ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ, Παναγιώτης Τριαντόπουλος ο εμπορικός διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods Αριστείδης Χριστόπουλος, αλλά και οι Αργύρης Πεδουλάκης, Νικ Καλάθης, Νίκος Παππάς, Γιάννης Μπουρούσης, Μάικ Τζέιμς, Τζέιμς Γκιστ, Τζέιμς Φελντέιν. Επίσης στην εκδήλώση βρέθηκε και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης.

17046953


(Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ)

Οι δηλώσεις

Ο Διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ Ντάμιαν Κόουπ. «Καλώς ήρθατε στα νέα μας γραφεία. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που έχουμε εδώ τον Παναθηναϊκό Superfoods για να καλωσορίσουμε τη διετή συνεργασία μας. Είμαστε όλοι ευτυχισμένοι γι αυτήν τη συνεργασία. Είμαι μεγάλος θαυμαστής του Παναθηναϊκού και των Νιου Γιορ Νικς καθώς είναι μια λαοφιλέστατη ομάδα όλων των ηλικιών. Θα είμαστε στο πλευρό της ομάδας με το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Η χορηγία αυτή είναι χαϊλάιτ για εμάς και ελπίζουμε ο Παναθηναϊκός να πετύχει όλους τους στόχους του και φέτος και του χρόνου. Ευχαριστώ πολύ» ανέφερε στην τοποθέτηση του.

17047849


(Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ)

Ο Διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Παναγιώτης Τριαντόπουλος: «Είμαστε ευτυχείς που συνεργαζόμαστε εκ νέου με τον ΟΠΑΠ που στηρίζει έμπρακτα αθλητισμό πολιτισμό και κοινωνία. Η μεγαλύτερη εταιρεία της Ελλάδας με μεγάλο έργο. Όλοι όσο ασχολούμαστε με τον αθλητισμό δεν πρέπει αν ξεχνάμε όσους μας στηρίζουν και κάνουν θυσίες ειδικά τους αθλητές με ειδικές ικανότητες που θα βρεθούν στους παραολυμπιακούς. Στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αισθανόμαστε το ίδιο και θα προχωρήσουμε σε ανάλογες ενέργειες για να κινητοποιήσουμε το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας».

17046946


(Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ)

Ο τεχνικός της ομάδας Αργύρης Πεδουλάκης: « Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα του Παναθηναϊκού στις δύσκολες εποχές που ζούμε να έχει δίπλα του τον ΟΠΑΠ. Ο ΟΠΑΠ είναι ένας από τους πυλώνες που βοήθησε να φτάσει τόσο ψηλά το Ελληνικό μπάσκετ. Παρά το ότι άλλαξε χέρια συνεχίζει το κοινωνικό του έργο και αυτό φαίνεται και στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η παραολυμπιακή ομάδα δίνει ένα μάθημα σε όλους μας. Να έχουν καλή επιτυχία και αν μπορεί ο ΟΠΑΠ να συνεχίσει να βοηθάει όλες τις ομάδες είναι χρόνια αιμοδότης του ελληνικού μπάσκετ».

17046952


(Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ)

Ο Νικ Καλάθης εκπροσώπησε τους παίκτες: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη συνεργασία. Ο Παναθηναϊκός είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα και κάτι ανάλογο είναι και ο ΟΠΑΠ. Ο ΟΠΑΠ δεν είναι μόνο στη φανέλα μας αλλά ξέρουμε ότι θα είναι στο πλευρό μας και αυτό θα φανεί στο μέλλον με την κοινή μας δράση».

17046949


(Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ