ΣΠΟΡ

Super League: με την 3η αγωνιστική ξεκινά το Σ/Κ το πρωτάθλημα

Super League: με την 3η αγωνιστική ξεκινά το Σ/Κ το πρωτάθλημα
EUROKINISSI / ICONPRESS / ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Μετά τον ορισμό του Κύρου Βασσάρα ως επιδιαιτητή (τουλάχιστον μέχρι τις εκλογές της ΕΠΟ) το μοναδικό θέμα που απέμενε ήταν με ποια αγωνιστική θα ξεκινούσε το πρωτάθλημα στο Σαβατοκύριακο, μετά από το σχετικό αίτημα της Nova να είναι η 3η αγωνιστική.

Έτσι τα μέλη της Super League έκαναν ηλεκτρονική ψηφοφορία (παρότι την Τετάρτη υπήρχε ΔΣ) προκειμένου να αποφασίσουν επί του θέματος. Με ψήφους 9-6 έγινε δεκτό το "αίτημα" του συνδρομητικού καναλιού και θα ξεκινήσει από την 3η αγωνιστική το πρωτάθλημα (ώστε να μην υπάρχουν περαιτέρω προβλήματα στην χρηματοδότηση των συλλόγων).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπέρ της έναρξης από την 3η αγωνιστική ψήφισαν οι Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Κέρκυρα, ΑΕΛ, Λεβαδειακός, Ξάνθη, Ολυμπιακός, Πανιώνιος και Πλατανιάς. Και κατά οι ΑΕΚ, Βέροια, Ηρακλής, Παναιτωλικός, Γιάννινα και ΠΑΟΚ, ενώ ο Παναθηναϊκός ψήφισε λευκό.

3ηαγωνιστικη


(Τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής)

Σε συνεργασία με τη NOVA οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα, ενώ απομένει την Πέμπτη να δούμε αν θα υπάρχει τοποθέτηση από το Υφυπουργείο Αθλητισμού, που θα επιβεβαιώσει την "σέντρα".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ