Super League: με την 3η αγωνιστική ξεκινά το Σ/Κ το πρωτάθλημα
Μετά τον ορισμό του Κύρου Βασσάρα ως επιδιαιτητή (τουλάχιστον μέχρι τις εκλογές της ΕΠΟ) το μοναδικό θέμα που απέμενε ήταν με ποια αγωνιστική θα ξεκινούσε το πρωτάθλημα στο Σαβατοκύριακο, μετά από το σχετικό αίτημα της Nova να είναι η 3η αγωνιστική.
Έτσι τα μέλη της Super League έκαναν ηλεκτρονική ψηφοφορία (παρότι την Τετάρτη υπήρχε ΔΣ) προκειμένου να αποφασίσουν επί του θέματος. Με ψήφους 9-6 έγινε δεκτό το "αίτημα" του συνδρομητικού καναλιού και θα ξεκινήσει από την 3η αγωνιστική το πρωτάθλημα (ώστε να μην υπάρχουν περαιτέρω προβλήματα στην χρηματοδότηση των συλλόγων).
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπέρ της έναρξης από την 3η αγωνιστική ψήφισαν οι Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Κέρκυρα, ΑΕΛ, Λεβαδειακός, Ξάνθη, Ολυμπιακός, Πανιώνιος και Πλατανιάς. Και κατά οι ΑΕΚ, Βέροια, Ηρακλής, Παναιτωλικός, Γιάννινα και ΠΑΟΚ, ενώ ο Παναθηναϊκός ψήφισε λευκό.

(Τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής)
Σε συνεργασία με τη NOVA οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα, ενώ απομένει την Πέμπτη να δούμε αν θα υπάρχει τοποθέτηση από το Υφυπουργείο Αθλητισμού, που θα επιβεβαιώσει την "σέντρα".
Σοβαρά τραυματίστηκε 47χρονος στη Βέροια μετά από παράσυρση από τρακτέρ
11:18
Πετράλωνα: Προσπάθεια εξασφάλισης 6 διαμερισμάτων για τους ενοίκους - Τι είπε ο αντιδήμαρχος
11:15
Χρυσοχοϊδης για εμπρησμούς: «Οι γνωστοί ανόητοι παίζουν με ανθρώπινες ζωές - Αυστηρή τιμωρία»
11:11
Εμπρησμοί στη Θεσσαλονίκη: «Νεαρός μπήκε από το δάσος και άφησε τα γκαζάκια» λέει ο Σ. Αναστασιάδης
10:59