ΣΠΟΡ

Football League: κλήρωση πρωταθλήματος και επίθεση κουκουλοφόρων!

Football League: κλήρωση πρωταθλήματος και επίθεση κουκουλοφόρων!
EUROKINISSI / ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Δυστυχώς η κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League αμαυρώθηκε από επεισόδια, που έκανε ομάδα αγνώστων με επίθεση στον χώρο που φιλοξένησε την εκδήλωση και τραυματισμό ενός φωτορεπόρτερ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας στο Αττικό Άλσος, ομάδα 30 αγνώστων που φορούσαν κράνη κατάφεραν να μπουν στον χώρο μετά από συμπλοκές με τα άτομα ασφαλείας, προκάλεσαν ζημιές, πετώντας καπνογόνα, καρέκλες και τραπέζια και εξύβρισαν τους παριστάμενους. Επίσης υπήρξαν υλικές φθορές στα σταθμευμένα αυτοκίνητα, ενώ κινδύνευσαν και μικρά παιδιά, που ήταν εκεί σε παιδική χαρά.

Από τα επεισόδια αυτά τραυματίστηκε και ένας φωτορεπόρτερ που κάλυπτε την κλήρωση.Το όλο σκηνικό τελείωσε πολύ γρήγορα, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες κράτησε περίπου τρία λεπτά, με τους αγνώστους που εισέβαλαν στον χώρο, να αποχωρούν χωρίς να τους προλαβαίνει η αστυνομία.

2584516


(Πηγή: EUROKINISSI / ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ)

Η κλήρωση του πρωταθλήματος

Σύμφωνα με την κλήρωση το πρωτάθλημα θα εκκινήσει στις 25 Σεπτεμβρίου, όμως εκκρεμούν ζητήματα με τις χορηγίες, τα τηλεοπτικά και κυρίως την βιωσιμότητα των ομάδων και ουδείς γνωρίζει αν τηρηθεί η ημερομηνία. Τα ζευγάρια της 1ης αγωνιστικής:

Απόλλων-Καλλιθέα
Σπάρτη-Πανθρακικός
Παναιγιαλειος-Χανιά
Αναγέννηση Καρδ.-Άρης
Αγροτικός Αστ.-Τρίκαλα
Αιγινιακός-Λαμία
Πανσερραϊκός-Πανελευσινιακός
Κισσαμικός-ΟΦΗ
Νέος Αχαρναϊκός-Καλλονή

(Δείτε εδώ όλο το πρόγραμμα)

2584518


(Πηγή: EUROKINISSI / ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ)

Στο περιθώριο της διαδικασίας ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής Στέλιος Σφακιανάκης, βραβευσε τους Σπύρο Καλογιάννη και Γιώργο Γκιρτζίκη για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο.

2584512


(Πηγή: EUROKINISSI / ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ