«Στόχος το Μουντιάλ του 2026» - Γιοβάνοβιτς για κλήρωση Εθνικής ομάδας
O ομοσπονδιακός προπονητής Ιβάν Γιοβάνοβιτς
INTIME SPORTS / ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣΟ στόχος της Εθνικής ομάδας στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 είναι να δηλώσει «παρούσα» στα τελικά της διοργάνωσης, που θα φιλοξενηθεί στη Βόρεια Αμερική. Αυτό δήλωσε ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά την κλήρωση των προκριματικών του Μουντιάλ 2026, που έφερε τη «γαλανόλευκη» ομάδα στον ίδιο όμιλο με τον ηττημένο του ζεύγους Πορτογαλία - Δανία και τις Σκωτία, Λευκορωσία.
«Είναι ένας όμιλος με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και δυνατές ομάδες, κάτι άλλωστε που το περιμέναμε. Έτσι είναι πάντα οι κληρώσεις στον δρόμο για το Παγκόσμιο Κύπελλο», σχολίασε ο κ. Γιοβάνοβιτς.
«Έχουμε ένα πολύ καλό γκρουπ, θα γίνουν ενδιαφέροντα παιχνίδια για τον κόσμο που θα μας ακολουθήσει σε αυτή την πορεία και στόχος μας είναι να είμαστε στις ομάδες που θα πάρουν μέρος στα τελικά του Μουντιάλ», συνέχισε ο Σέρβος τεχνικός.
Και πρόσθεσε: «Θέλουμε πολύ να βρεθούμε μετά από 12 χρόνια και πάλι εκεί και θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να το καταφέρουμε».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εθνική Ελλάδας: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2026
Αυστραλία: Αποδοκιμασίες κατά του πρωθυπουργού στο μνημόσυνο των θυμάτων της επίθεσης στο Σίδνεϊ
16:32
Τουρκία: Δύο νεαρές Γαλλίδες δικάζονται για διακίνηση ναρκωτικών
16:20
Φάμελλος: Πάγια θέση του ΣΥΡΙΖΑ η επαναφορά 13ου και 14ου μισθού και 13ης σύνταξης (vid)
16:08
Η Βρετανία στρέφεται στην Ευρώπη για τις γαλοπούλες των Χριστουγέννων - Μαστίζει η γρίπη των πτηνών
15:56