O Απόστολος Σίσκος έκανε πανελλήνιο ρεκόρ νέων ανδρών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης
Ανανεώθηκε:
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης, Ουγγαρία.
AP Photo/Denes ErdosΟ Απόστολος Σίσκος έμεινε εκτός τελικού στα 200 μέτρα ύπτιο του παγκόσμιου πρωταθλήματος κολύμβησης 25άρας πισίνας, με τον Έλληνα αθλητή ωστόσο να κάνει πανελλήνιο ρεκόρ νέων ανδρών.
Με θετικό τρόπο ολοκλήρωσε την συμμετοχή του στην Ουγγαρία ο Απόστολος Σίσκος, καταλαμβάνοντας την 13η θέση στη συνολική κατάταξη ανάμεσα σε 37 αθλητές.
Ο Έλληνας αθλητή πήρε μέρος στην 4η προκριματική σειρά των 200μ ύπτιο, τερματίζοντας 4ος με χρόνο 1:51.80.
Αυτή ήταν η τελευταία συμμετοχή της χώρας μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης που γίνεται στην Βουδαπέστη, με τον ίδιο να θέτει ως στόχο το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 και φυσικά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Σιγκαπούρη.
Nωρίτερα, ο Δημήτρης Μάρκος έκανες πανελλήνιο ρεκόρ με χρόνο 1:43.89, με τον Έλληνα κολυμβητή να τερματίζει 7ος στην προκριματική σειρά του και 20ος στη συνολική κατάταξη όπου έλαβαν μέρος 68 αθλητές, χωρίς να καταφέρει να περάσει στον τελικό των 200μ. ελεύθερο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης: Πανελλήνιο ρεκόρ για τον Δημήτρη Μάρκο στα 200 μ. ελεύθερο
Πανελλήνιο ρεκόρ στην κολύμβηση για τη Δαμασιώτη - 9η στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος
Ποιες περιοχές έλαβαν τα μεγαλύτερα ποσά από το επίδομα θέρμανσης - Πότε είναι η επόμενη δόση
04:00
Ποιους πολίτες αφορά η τριπλή επιστροφή ενοικίου το 2026 - Ποια τα ποσά
03:00
Δημόσιοι υπαλλήλοι: Τι κερδίζουν μετά τις φοροελαφρύνσεις
02:00
Εκπνέει η προθεσμία για το πρόγραμμα επιταγών βιβλίων από την ΔΥΠΑ
01:00