ΣΠΟΡ

Η ΑΕΚ παρουσίασε τις καινούργιες εμφανίσεις της σεζόν 2016-17

Η ΑΕΚ παρουσίασε τις καινούργιες εμφανίσεις της σεζόν 2016-17
ΠΑΕ ΑΕΚ (www.aekfc.gr)

Και η ΑΕΚ έδωσε στην δημοσιότητα τις νέες εμφανίσεις, που θα φοράει η ομάδα τη σεζόν 2016-17 με στοιχεία που παραπέμπουν στις ρίζες της αλλά και νέα τεχνολογία, που λανσάρει σε συνεργασία με γνωστή εταιρία αθλητικών ειδών.

Oχτώ ποδοσφαιριστές (Ανέστης, Μπάρκας, Μάνταλος, Αραβίδης, Μπακασέτας, Αλμέιδα, Τσιγκρίνσκι, Βάργκας) ανέλαβαν τον ρόλο της παρουσίασης των νέων εμφανίσεων της ΑΕΚ και όπως φαίνεται και από το backstage υλικό, που δημοσιοποίησε η ΠΑΕ ΑΕΚ στον λογαριασμό της στο You Tube, το χάρηκαν με την ψυχή τους.

Η κιτρινόμαυρη φανέλα, που συνδυάστηκε με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας είναι αυτή που προτιμούσαν οι φίλαθλοι και θα κρατήσει και τα πρωτεία στην ομάδα.

Ειδικά σχεδιασμένη από την NIKE είναι όπως λέει η ΠΑΕ, η 2η "μαύρη" με ελαφριές ρίγες φανέλα, που επίσης θα χρησιμοποιείται πολύ στις υποχρεώσεις (ίσως είναι και η βασική).

Εντυπωσιακά φωτεινή είναι η τρίτη εμφάνιση, σε φούξια, με την ΑΕΚ να ακολουθεί την παράδοση όλων των μεγάλων συλλόγων, που επιλέγουν με πιο φωτεινή και "ξεχωριστή" επιλογή.

Το γέμισμα του αριθμού του ποδοσφαιριστή στην πλάτη της μαύρης εμφάνισης, αλλά και ο "δικέφαλος αετός", το έμβλημα του συλλόγου, αποτελούν δύο ξεχωριστά σημεία στις εφετινές εμφανίσεις της ΑΕΚ. Το σήμα της ΑΕΚ και στις τρεις φανέλες της νέας σεζόν έχει γίνει με ειδική παραγγελία και είναι αποτέλεσμα ξεχωριστής επεξεργασίας με ιριδίζουσα οπτική απεικόνιση. Το φέρουν πλέον οι φανέλες των μεγάλων club της Ευρώπης, αλλά λανσάρεται για πρώτη φορά από ελληνική ομάδα.

Ως προς τα νούμερα των ποδοσφαιριστών στην πλάτη της μαύρης φανέλας φέρουν συλλεκτικό σχεδιασμό και παραπέμπουν στην προέλευση και ιστορία του συλλόγου. Το «γέμισμα» του αριθμού έχει γίνει με φωτογραφία των προσφύγων, που εγκαταλείπουν τις εστίες τους μετά τη Μικρασιατική καταστροφή, και βεβαίως παραπέμπει στις αλησμόνητες πατρίδες των προγόνων και ιδρυτών του συλλόγου. Αμέσως με την δημοσιοποίηση της "λεπτομέρειας", η πρωτοβουλία αυτή έγινε άμεσα αποδεκτή και αγκαλιάστηκε από όλους τους οπαδούς της Ένωσης.

Δείτε και το παρασκήνιο της φωτογράφισης, όπως το δημοσιοποίησε η ΠΑΕ ΑΕΚ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ