Κλήθηκαν σε απολογία ΑΕΚ και ΠΑΟΚ από την Πειθαρχική της ΕΠΟ για το ντέρμπι του Κυπέλλου
Σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ κλήθηκαν η ΠΑΕ ΑΕΚ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Μάριος Ηλιόπουλος αλλά και μέλη της αποστολής των «ασπρόμαυρων», σχετικά με τα όσα συνέβησαν μετά το τέλος του προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, το βράδυ της Τετάρτης (18/12).
Αναλυτικά οι κλήσεις σε απολογία:
«1. ΠΑΕ ΑΕΚ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ – 18/12/2024
Κλήση: 1. ΠΑΕ ΑΕΚ
2. ΠΑΕ ΠΑΟΚ
3. ΜΑΡΙΟ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ
4. Μέλη της αποστολής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (αξιωματούχοι αγωνιστικού χώρου, όπως αναγράφονται στο φύλλο αγώνα)».
Μετά τη ΔΕΑΒ που κάλεσε τον ΠΑΟΚ σε ακρόαση με το «Δικέφαλο» του βορρά να κινδυνεύει με πρόστιμο, η ΕΠΟ κάλεσε σε απολογία για τη Δευτέρα 23/12 και την ΠΑΕ ΑΕΚ για τα όσα έγιναν στο ματς κυπέλλου Ελλάδας Betsson μεταξύ των δύο ομάδων, αλλά και τον Μάριο Ηλιόπουλο, μαζί με μέλη της αποστολής των «ασπρόμαυρων».
Κόντρα Κεφαλογιάννη - Δούκα για τον τουρισμό στην Αθήνα: «Δεν χρειάζονται κατασκευασμένες εικόνες»
11:23
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ: ΗΠΑ: «Άκουσα δυνατούς πυροβολισμούς και έπεσα στο έδαφος» - Δημοσιογράφοι περιγράφουν στιγμές τρόμου - Αναφορές για ελλιπή μέτρα ασφαλείας
11:19
Γιατί επιστήμονες πιστεύουν ότι τα κρανία των πτηνών κρύβουν στοιχεία για ζωή των δεινοσαύρων
11:12
Συνελήφθη 57χρονος που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ στην Θεσσαλονίκη
11:09