Τσιτσιπάς και Σάκκαρη χάρισαν στην Ελλάδα την πρώτη της νίκη στο United Cup
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη της Ελλάδας κατά τη διάρκεια του μικτού διπλού αγώνα τένις United Cup
AP Photo/Trevor CollensΣτέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη χάρισαν στην ελληνική ομάδα τη νίκη με 2-1 επί της Ισπανίας, στον πρώτο αγώνα της στο United Cup.
Στο καθοριστικό ματς του μικτού διπλού στο Περθ, το ελληνικό δίδυμο επικράτησε με ανατροπή των Σέρχιο Μάρτος Γκόρνες και Ιβόν Καβάλ-Ρέιμερς 4-6, 6-3, 10-6 και ολοκλήρωσαν την ολική επιστροφή της εθνικής ομάδας, που είχε ξεκινήσει με ήττα της Σάκκαρη από την Τζέσικα Μπούθας.
Ο Τσιτσιπάς στη συνέχεια νίκησε τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα για να έρθει η νίκη στο διπλό, που δίνει τη δυνατότητα στην ελληνική ομάδα να παλέψει για την πρωτιά του 3ου ομίλου και την πρόκριση στα προημιτελικά απέναντι στο Καζακστάν, τη Δευτέρα 30/12 (οι αγώνες αρχίζουν στις 4 π.μ. ώρα Ελλάδας).
Οι Τσιτσιπάς/Σάκκαρη έχασαν το πρώτο σετ 6-4, αλλά στο δεύτερο ανέβασαν την απόδοσή τους, πέτυχαν νωρίς το break και κράτησαν ως το τελικό 6-3. Στο super tie-break το ελληνικό δίσυμο πήρε από την αρχή ένα προβάδισμα 2-3 πόντων, οι Ισπανοί μείωσαν σε 7-6, αλλά με τρεις διαδοχικούς πόντους το "γαλανόλευκο" ζευγάρι "κλείδωσε" τη νίκη.
Νέο ράλι στις διεθνείς τιμές καφέ - Πάνω από 900 ευρώ/χρόνο για ένα freddo espresso την ημέρα
10:31
Μαρινάκης: Ο Τσίπρας πήρε τη μηχανή του χρόνου και πήγε στο 2008
10:30
Axios: Στο Όσλο ο Ζελένσκι για συνομιλίες με Γουίτκοφ και Ευρωπαίους αξιωματούχους - Η ατζέντα
10:30
Τουλάχιστον 14 νεκροί εξαιτίας κατολίσθησης σε παράνομο χρυσωρυχείο στην Κολομβία
10:27