Λέστερ - Μάντσεστερ Σίτι 0-2: Επιτέλους νίκη για τους «Πολίτες»
Χωρίς να ενθουσιάσει με την απόδοσή της, με πρωταγωνιστή τον Σαβίνιο και αρκετή δόση τύχης, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε 2-0 της Λέστερ στο «King Power» και πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στην Premier League τους τελευταίους δύο μήνες, διατηρώντας την επαφή της με την πρώτη τετράδα της κατάταξης.
Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ πέτυχε το πρώτο του γκολ στο αγγλικό πρωτάθλημα (στην 28η τελική του προσπάθεια!) στο 21ο λεπτό και δημιούργησε το δεύτερο στο 74΄, με «συστημένη» σέντρα για το κεφάλι του Χάαλαντ, όμως ενδιάμεσα οι πρωταθλητές περιορίστηκαν για μεγάλο διάστημα σε παθητικό ρόλο και είδαν το δοκάρι να σταματάει την κεφαλιά του Μπουονανότε (40΄) και τον Ρίκο Λιούις να διώχνει πάνω στη γραμμή το σουτ του Τζάστιν (62΄).
Οι «αλεπούδες» το πάλεψαν, είχαν κι άλλο δοκάρι λίγο πριν το τέλος με τον Βάρντι, αλλά δεν απέφυγαν την τέταρτη συνεχόμενη ήττα που τους αφήνει στη ζώνη του υποβιβασμού, την ώρα που οι «σίτιζενς» πήραν ένα πολύτιμο «τρίποντο», στην προσπάθειά τους να σώσουν μία χρονιά που εξελίσσεται πολύ άσχημα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μάντσεστερ Σίτι - Έβερτον 1-1: Νέα απώλεια για τους «πολίτες»
Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΟΡΜΟΥΖ ΚΡΑΤΑ ΨΗΛΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ: Στο «κόκκινο» καύσιμα, ενέργεια και τρόφιμα: Πάνω από 2 ευρώ/λίτρο η βενζίνη σε όλη τη χώρα - Αναλυτικά οι τιμές ανά νομό
11:51
Παγκόσμια διάκριση για την KAFEA TERRA στα Global Coffee Awards - Κατέκτησε τη 2η θέση ανάμεσα στους κορυφαίους Roasters του κόσμου
11:40
Τροχονόμοι - ρομπότ εμφανίστηκαν στην Κίνα: Οι πρώτες εντυπώσεις από τη δράση τους (vids)
11:34
Το Ιράν κατηγορεί τις ΗΠΑ για την αργή διπλωματία - «Παράλογες οι απαιτήσεις τους»
11:27