3 χρυσά μετάλλια για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων TAEKWONDO ITF
5 ακόμη μετάλλια (3 χρυσά) πρόσθεσε η εθνική ομάδα TAEKWONDO ITF Εφήβων – Νεανίδων και βετεράνων, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που γίνεται στην Άντρια της Ιταλίας.
Και τα τρία Χρυσά ήρθαν στα αγωνίσματα μάχης και τα κατέκτησαν η Ευγενία Σαρρή (-70 κ. νεανίδων), ο Γεώργιος Μπέικος (-75 κ. εφήβων) και η Ιωάννα Κωστοπούλου (+75 κ. βετεράνων)

(Ο Μπέικος πανηγυρίζει - Πηγή: Α.Ο.Τ.Ε (Αθλητική Ομοσπονδία TAEKWONDO Ελλάδας) / ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ)
Η Ελλάδα πανηγύρισε δύο ακόμη «βάθρα»:
• 1 αργυρό μετάλλιο, με τον Νικόλαο Λεούση (-80 κ. βετεράνων)
• 1 χάλκινο μετάλλιο, με την Ιωάννα Αιγίδου (-58 κ. νεανίδων)

(Η Ελληνική εξέδρα στην Άντρια - Πηγή: Α.Ο.Τ.Ε (Αθλητική Ομοσπονδία TAEKWONDO Ελλάδας) / ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ)
Με τα 5 αυτά μετάλλια η Ελλάδα έφτασε τα 17 σύνολο καθώς είχαν προηγηθεί τα 5 μετάλλια της πρεμιέρας (2 χρυσά, 1 αργυρό, 2 χάλκινα), και τα 7 χάλκινα μετάλλια, της δεύτερης ημέρας.
«Έρχεται σιβηρική εισβολή» - Η προειδοποίηση Τσατραφύλλια για την απότομη αλλαγή του καιρού
16:51
Πόσα ενοίκια χρειάζονται για να αγοράσετε σπίτι - Εκπλήξεις στο «Θερμόμετρο» ακινήτων
16:40
LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Παραιτήθηκε ο επικεφαλής Αντιτρομοκρατίας των ΗΠΑ - Μακρόν: «Η Γαλλία δεν στέλνει πλοία στο Ορμούζ»
16:40
Δεν είμαστε ουδέτεροι στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, είμαστε στην ΕΕ, δήλωσε ο Γερμανός ΥΠΕΞ
16:39