Κλήρωση του Europa League: Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Στεάουα Βουκουρεστίου
Γνώριμος αντίπαλος προέκυψε για τον ΠΑΟΚ στα play offs της Europa League, καθώς θα αντιμετωπίσει την Στεάουα, με την οποία είχε παίξει και στη League Phase.
Το πρώτο ματς θα γίνει στις 13 Φεβρουαρίου στην Τούμπα και η ρεβάνς στις 20 Φεβρουαρίου στο Βουκουρέστι.
Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού
Οι ερυθρόλευκοι με την 7η θέση στη Leeague Phase εξασφάλισαν το απευθείας εισιτήριο τους στους 16 και θα επιστρέψουν στη δράση (όσον αφορά το Europa League) τον Μάρτιο, αλλά τον αντίπαλο τους στην επόμενη φάση θα τον μάθουν στις 21 Φεβρουαρίου.
Σήμερα έμαθαν ότι αυτός θα προκύψει από τα ζευγάρια Τβέντε - Μπόντο Γκλιμτ και Φενέρμπαχτσε - Άντερλεχτ και η αλήθεια είναι ότι καλό θα ήταν να βρει στο δρόμο του την ομάδα που θα προκύψει από το πρώτο ζευγάρι (Τβέντε-Μόλντε).
Μουντιάλ 2026: Η Αργεντινή κατάφερε να προπονηθεί με 45 λεπτά καθυστέρηση
22:49
Πειρατεία στον Κόλπο του Άντεν: Ένοπλοι οδήγησαν δεξαμενόπλοιο στα χωρικά ύδατα της Σομαλίας
22:36
Στην Ουάσινγκτον ο πρόεδρος του Λιβάνου - Την Τρίτη η κρίσιμη συνάντηση με τον Ντόναλντ Τραμπ
22:28
Νίκη της Σάκκαρη επί της Κορνέεβα - Προκρίθηκε στον τελικό του Athens Open
22:20