Νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ με 5.92μ. πέτυχε ο Καραλής
O Εμμανουήλ Καραλής
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSIΣτον τρίτο του αγώνα στην περίοδο του κλειστού στίβου, στην πόλη Λοτζ της Πολωνίας, ο Εμμανουήλ Καραλής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ (8/2), με άλμα στα 5.92μ. Ο «χάλκινος» Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ στο Παρίσι είχε βελτιώσει το πανελλήνιο ρεκόρ του, στις 31 Ιανουαρίου, με 5.90, στην πόλη Καέν της Γαλλίας.
Ο Καραλής, ο οποίος κατέλαβε την πρώτη θέση στο Λοτζ, ανέβασε εν συνεχεία τον πήχη στα 6.02μ. Τα άλματα του μπορεί να ήταν άκυρα, όμως, έδειξε ότι είναι θέμα χρόνου να ξεπεράσει και αυτό το φράγμα.
Τα άλματα που πέρασε ο Καραλής ήταν διαδοχικά τα 5,62 μ., 5,82 μ. με τη δεύτερη, 5,92 μ. με την πρώτη προσπάθεια.
Ένατη θέση για τη Σπανουδάκη στα 60 μέτρα
Στο μίτινγκ του Λοτζ αγωνίστηκε και η Ραφαέλα Σπανουδάκη. Η Ελληνίδα σπρίντερ πήρε την ένατη θέση στο σύνολο και την πέμπτη στην δεύτερη προκριματική σειρά των 60 μ. τερματίζοντας σε 7.38. Πρώτη στη σειρά της ήταν η Έβα Σβόμποντα με 7.16.
Έρχονται μέτρα για τις ανατιμήσεις στην ενέργεια - Φρένο στα σενάρια για Επίδομα Πάσχα
14:31
Από την Έλλειψη Ταλέντου στη Δημιουργία Ταλέντου
14:30
Το Ιράν κάνει «ό,τι καλύτερο μπορεί» για τον διορισμό νέου ανώτατου ηγέτη, λέει μέλος του Συμβουλίου των Ειδικών
14:27
«Φλέγεται» η Μέση Ανατολή: Αναχαίτιση πυραύλου στην Τουρκία - Θρίλερ με το πλοίο στη Σρι Λάνκα
14:25