Νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ με 5.92μ. πέτυχε ο Καραλής
O Εμμανουήλ Καραλής
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSIΣτον τρίτο του αγώνα στην περίοδο του κλειστού στίβου, στην πόλη Λοτζ της Πολωνίας, ο Εμμανουήλ Καραλής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ (8/2), με άλμα στα 5.92μ. Ο «χάλκινος» Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ στο Παρίσι είχε βελτιώσει το πανελλήνιο ρεκόρ του, στις 31 Ιανουαρίου, με 5.90, στην πόλη Καέν της Γαλλίας.
Ο Καραλής, ο οποίος κατέλαβε την πρώτη θέση στο Λοτζ, ανέβασε εν συνεχεία τον πήχη στα 6.02μ. Τα άλματα του μπορεί να ήταν άκυρα, όμως, έδειξε ότι είναι θέμα χρόνου να ξεπεράσει και αυτό το φράγμα.
Τα άλματα που πέρασε ο Καραλής ήταν διαδοχικά τα 5,62 μ., 5,82 μ. με τη δεύτερη, 5,92 μ. με την πρώτη προσπάθεια.
Ένατη θέση για τη Σπανουδάκη στα 60 μέτρα
Στο μίτινγκ του Λοτζ αγωνίστηκε και η Ραφαέλα Σπανουδάκη. Η Ελληνίδα σπρίντερ πήρε την ένατη θέση στο σύνολο και την πέμπτη στην δεύτερη προκριματική σειρά των 60 μ. τερματίζοντας σε 7.38. Πρώτη στη σειρά της ήταν η Έβα Σβόμποντα με 7.16.
SPONSORED
Νέο πρόγραμμα «Ανακαινίζω» μέσα στον Ιούνιο: Περισσότεροι δικαιούχοι και υψηλότερες επιδοτήσεις
00:30
Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία παρουσίασε το πρόγραμμα για την υποστήριξη των δομών πυροπροστασίας στην Αχαΐα
23:58
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τετάρτη στην Αττική Οδό λόγω εργασιών
23:57
Νέοι «πνεύμονες» πρασίνου φυτεύονται στον Εύοσμο - Στην πρώτη γραμμή οι μαθητές
23:48