Champions League: Νίκες εκτός έδρας για Μπάγερν στη Γλασκώβη και Μπενφίκα στο Μονακό
Ανανεώθηκε:
Η Μπάγερν καταφερε να πάρει σπουδαίο «διπλό» στη Γλασκώβη απέναντι στην σκληροτράχηλη Σέλτικ κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους 16 του Champions League.
Ολίσε στο 45΄και Κέιν στο 48΄οι σκόρερ για την ομάδα του Βενσάν Κομπανί, ο Μαέντα μείωσε στο 79΄για τους Σκωτσέζους.
Η Φέγενορντ πήρε τη νίκη απέναντι στη Μίλαν χάρη στο γκολ του Παϊσάο στο τέταρτο μόλις λεπτό. Ο Παϊσάο έπιασε ένα σουτ που αρχικά φάνηκε ακίνδυνο. Ο Μενιάν έπεσε στη γωνιά του, βρήκε την μπάλα όμως δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το γκολ.
Xάρη στο γκολ που πέτυχε ο Παυλίδης, η Μπενφίκα πήρε σκορ πρόκρισης κόντρα στη Μονακό. Ο Έλληνας επιθετικός στο 48΄ έκλεψε από τον Σαλίσου και βρέθηκε σε δύσκολη γωνία, όμως από εκεί κατάφερε να κάνει το 0-1.
Νωρίτερα, ένα αμφισβητούμενο πέναλτι στις καθυστερήσεις, έκρινε την αναμέτρηση Μπριζ-Αταλάντα 2-1.
Ο Γκούσταφ Νίλσον ο οποίος το κέρδισε, ευστόχησε στο 90+4΄ και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, η οποία καλείται να «επενδύσει» σε αυτό το θετικό αποτέλεσμα, στη ρεβάνς της Τρίτης (18/2) στο Μπέργκαμο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Champions League: «Διπλό» με ανατροπή για τη Ρεάλ στο Μάντσεστερ - Νίκες Γιουβέντους και Ντόρτμουντ
Τρεις νεκροί μετά από αεροπορικό δυστύχημα στη νότια Αυστραλία (vid)
07:53
Συναγερμός στην Πολωνία: Έκλεισε ο εναέριος χώρος λόγω «στρατιωτικής δραστηριότητας»
07:48
Χίος: Στον ανακριτή το απόγευμα ο Μαροκινός διακινητής, αρνείται τις κατηγορίες - Παραμένουν στο νοσοκομείο 20 τραυματίες
07:40
Διάταγμα με απειλή δασμών σε χώρες που έχουν εμπορικές σχέσεις με το Ιράν υπέγραψε ο Τραμπ
07:40