Ο Βινίσιους αγόρασε δική του ομάδα στην Πορτογαλία - «Ακολούθησε» τον Εμπαπέ
Σε μία πολύ ξεχωριστή κίνηση προχώρησε ο Βινίσιους μαζί με γκρουπ Βραζιλιάνων επενδυτών, καθώς προχώρησαν στην αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της πορτογαλικής Αλβέρκα.
Το πορτογαλικό κλαμπ αγωνίζεται αυτή την σεζόν στην Β’ κατηγορία της Πορτογαλίας, όμως είναι στη 2η θέση μόλις δύο βαθμούς πίσω απ’ την πρωτοπόρο Τοντέλα κι έναν μπροστά απ’ την Πεναφιέλ.
Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας το ποσό της εξαγοράς ξεκινάει απ’ τα 8 εκατ. ευρώ και μπορεί να φτάσει έως και τα 10 εκατ. ευρώ.
Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έγινε ο δεύτερος ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης που αποκτά δική του ομάδα, μετά τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος έχει πάρει στην κατοχή του εδώ και λίγους μήνες το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Καέν.
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Ρεύμα: Τα εργαλεία που θα φέρουν μείωση 30% έως το 2029
03:00
ΧΡΗΜΑ
Επίδομα γέννησης: Αυξάνεται κατά 1.000 ευρώ για τις πολύτεκνες οικογένειες
02:00
ΧΡΗΜΑ
Αγρότες: Μηδενικός φόρος έως 20.000 ευρώ για τους επαγγελματίες - Πίνακες και παραδείγματα
01:00
ΧΡΗΜΑ
e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ποια επιδόματα καταβάλλονται μέχρι σήμερα
00:30
ΚΟΣΜΟΣ