Με το «δεξί» ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Ντουμπάι - Προκρίθηκε στους «16»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς
AP Photo/Ng Han GuanΜε άνεση προκρίθηκε στους «16» ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο τουρνουά της κατηγορίας ATP 500 που διεξάγεται στο Ντουμπάι, καταφέρνοντας να επικρατήσει του Ιταλού Λορέντζο Σονέγκο με 7-6(4), 6-3.
Ο Τσιτσιπάς «έσπασε» το σερβίς του Σονέγκο στο 7ο γκέιμ του πρώτου σετ και προηγήθηκε 4-3, αλλά ο Ιταλός απάντησε με μπρέικ, ισοφαρίζοντας με 4-4. Στη συνέχεια οι δύο αντίπαλοι κράτησαν το σερβίς τους μέχρι και το 6-6, με αποτέλεσμα το σετ να οδηγηθεί στο τάι μπρέικ, όπου ο Σονέγκο προηγήθηκε 3-0. Ο Έλληνας πρωταθλητής αντέδρασε και πέρασε μπροστά με 5-3, ο Ιταλός μείωσε σε 5-4, αλλά ο Τσιτσιπάς έφτασε στο 7-4 και πανηγύρισε το πρώτο σετ.
Στο δεύτερο σετ οι δύο τενίστες κρατούσαν το σερβίς τους μέχρι και το 7ο γκέιμ, όπου ο Τσιτσιπάς προηγούνταν 4-3. Τότε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έκανε break και πανηγύρισε το 5-3.
Ο Έλληνας τενίστας θα κληθεί τώρα να αντιμετωπίσει τον Ρώσο Κάρεν Χατσάνοφ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Κλείδωσε» στην 29η θέση της παγκόσμιας κατάταξης η Σάκκαρη - «Σκαρφάλωσε» στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
Σοβαρό τροχαίο στη Νάξο: Αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του - Δύο τραυματίες
09:45
Πιέσεις των ΗΠΑ σε Κίνα, Ρωσία και Τουρκία να συνταχθούν με την «οικονομική D- Day» του Τραμπ
09:43
Η McLaren F1 GTR του Nick Mason, του ντράμερ των Pink Floyd, πουλήθηκε σε τιμή ρεκόρ
09:33
Συνεχίζονται οι αφίξεις μεταναστών στην Κρήτη: 181 άτομα εντοπίστηκαν από Λιμενικό και Frontex
09:28