Διθυραμβικά σχόλια για τον Καραλή από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου
Ο Εμμανουήλ Καραλής
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSIΟ Εμμανουήλ Καραλής δεν είναι απλώς το πρόσωπο που κυριαρχεί στον ελληνικό αθλητισμό τις τελευταίες ημέρες αλλά και ο αθλητής που ανάγκασε την παγκόσμια ομοσπονδία στίβου (World Athletics) να αφιερώσει διθυραμβικά σχόλια.
Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης έχει καταρρίψει την πανελλήνια επίδοση στο άλμα επί κοντώ πέντε φορές τους τελευταίους δύο μήνες, ακολουθώντας μια εντυπωσιακά ανοδική αγωνιστική πορεία.
Το περασμένο Σάββατο ο Καραλής έσπασε το ψυχολογικό φράγμα των 6 μέτρων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου υπερβαίνοντας τα 6,01μ. και δημιουργώντας νέα απόλυτη πανελλήνια επίδοση.
Το επίτευγμά του μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε από την World Athletics, η ταπετσαρία της οποίας στο λογαριασμό της, στο Instagram, είναι αφιερωμένη στον Έλληνα πρωταθλητή.
«Απλώς, δεν χορταίνουμε τον Εμμανουήλ Καραλή! Η εικόνα της Τετάρτης αυτής της εβδομάδας είναι αφιερωμένη στον "Ιπτάμενο Έλληνα", ο οποίος κατέρριψε το δικό του εθνικό ρεκόρ με άλμα στα 6,01 μέτρα στο ελληνικό πρωτάθλημα κλειστού στίβου», τιτλοφορείται η ανάρτηση.Αποθέωση Καραλή από την World Athletics
Εντυπωσιακές εικόνες: «Ξύπνησε» πάλι η χιονισμένη Αίτνα - Εκτοξεύει τέφρα και καπνό (vid)
09:53
Δώδεκα προτάσεις για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς για κάθε στυλ και διάθεση
09:41
Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κηρύχθηκε η Νέα Υόρκη λόγω του χιονιά - Ακυρώθηκαν χιλιάδες πτήσεις (pics&vids)
09:29
Λαβρόφ: Νόμιμος στόχος ευρωπαϊκές δυνάμεις στην Ουκρανία - Ανέτοιμο το Κίεβο για συνομιλίες
09:16